Stratený v depresii a osamelosti
Neviem čo mám robiť. Chodil som ku psychológovi, ale na posledné sedenie som zabudol prísť a teraz mi neodpisuje. Mám depresie. Neviem nič urobiť, zanedbávam školu, aj keď idem niečo urobiť, stačí že sa malá vec nepodarí a končím. Som zavretý v izbe od rána do večera, bolí ma hlava často, často som chorý. Zanedbávam sa, neprezliekam sa, neumývam sa, začal som piť alkohol. Posledné roky som hľadal niekoho kto by sa o mňa zaujímal, nikto. U psychológa sme stále riešili len školu, lenže ja chcem riešiť skôr problémy vo vzťahoch. Pred dvomi rokmi som zažil bolesť, kedy ma zradil kamarát a budúca partnerka ktorá sa so mnou prestala rozprávať. Viackrát som sa pokúsil o samovraždu liekmi. Stratil som záujmy ktoré som mal predtým, motiváciu so sebou niečo robiť nemám žiadnu, strácam sa v tom celom a prestáva ma to zaujímať. Už aj cvičiť som prestal. Len ležím doma. Môj život už za nič nestojí. Vraj veľmi často rozprávam zo spánku. Niekedy mám v sebe hnev, ktorý si vybíjam na seba a ubližujem si alebo na veci, stenu, niekedy udriem aj do klietky s dom. zvieratami.
Kontaktuj IPčko. Volaj psychológovi a bud k nemu úprimný. Podľa mňa by si sa mal dat hospitalizovať. Nastavia Ti liečbu, pretože tých problémov je tam viac. Nie je to vôbec hanba.
Potrebuješ hospitalizáciu.
@1622 neodposuje ti, lebo teraz mozno nepracuje, vela ludi si zobralo teraz volno, to mozem dat aj ako priklad toho, ze nemas vsetko vidiet len cierno, ale vidiet a hladat aj ine moznosti a to, ze sa ti nedari vo vztahoch sa necudujem, ked si cely zanedbany a nevies riesit problemy iba radikalnym sposobom, zamysli sa nad sebou a dalej ries s odbornikom.
@1622 ak budeš stále takto , prerastie to vo veľmi vážnu diagnózu, doktor treba, lieky treba, ostatné je na tebe, práca, snažiť sa zamestnať, aktivity, mozog v činnosti, viem že sa to ľahko hovorí.... prajem ti veľa síl, drž sa ,👍
Potrebuješ len svetlo do svojho života. Možno by stálo za to ísť za psychiatrom a dať si prepísať nejaké ľahšie AD na určité obdobie. A potrebuješ rutinu. Čiže chodiť spať o určitej hodine, ráno vstať v určitom čase, zacvičiť si, urobiť rannú hygienu, postlať si posteľ, dať si raňajky. Toto ťa naučia aj v nemocnici. Neuvažoval si nad hospitalizáciou? Kde by ti určite pomohli. Prípadne denný stacionár? Toto môže byť len prechodné obdobie a o pár rokov budeš na to spomínať iba.. len to treba zachytiť, aby sa to nezvrhlo.
Udrieš do klietky s domácimi zvieratami? Načo si si zaobstaral zvieratá? Aby si ich týral? Tak tie lieky požer, nech majú od teba pokoj.
Udrieš do klietky s domácimi zvieratami? Načo si si zaobstaral zvieratá? Aby si ich týral? Tak tie lieky požer, nech majú od teba pokoj.
@marci9 váž slová. Toto ani nevyslovuj nahlas.
@marci9 toto by si povedala aj svojmu dieťaťu, keby za tebou prišlo s takýmto problémom?
@marci9 toto by si povedala aj svojmu dieťaťu, keby za tebou prišlo s takýmto problémom?
@anonym_0d08c4 Keby moje decko trieskalo do klietky so zvieratami, takú mu tresnem po pysku, že by mu stena dala druhú. Nenávidím psychopatov, ktorí týrajú zvieratá. Sopliak rozmaznaný už nevie, čo od dobroty.
@anonym_0d08c4 Keby moje decko trieskalo do klietky so zvieratami, takú mu tresnem po pysku, že by mu stena dala druhú. Nenávidím psychopatov, ktorí týrajú zvieratá. Sopliak rozmaznaný už nevie, čo od dobroty.
@marci9 ty si odborníkov psychológ s dlhoročnými skúsenosťami, keďže vieš tak promptne na základe pár slov zvoliť diagnózu a predpokladám, že aj milujúca a skúsená matka, ktorá realizuje láskyplný prístup, úplne to z tvojich slov cítiť.
@marci9 Fiha toto je ine kafe co tu davas 👎😡😵💫.
Autor - smer psychiater, z tohto si sam asi nepomozes, potrebujes nakopnut 🙏. Kazdy sa moze dostat do takej situacie, ale treba to cim skor riesit.
@marci9 Presne takéto reakcie a ich autori by mali byť na sociálnych fórach automaticky vyhľadávané, nakoľko sa jedná o trestný čin nabádania k samovražde.
@anonym_0d08c4 A psychopati, čo týrajú zvieratá, by nemali byť automaticky vyhľadávaní na sociálnych fórach?
@marci9 keď niekto buchne po klietke so zvieratami tak ich automaticky týra? Vieš čo je to týranie zvieraťa? Chlapec tu opisuje množstvo svojich problémov a veľmi vážnych v rámci jeho psychického prežívania a ty sa zameriaš na buchnutie po klietke? Mám nejaké psychologické vzdelanie a patologický obraz psychopatickej osobnosti tu zatiaľ vykazuješ viac, než on.
@marci9 keď niekto buchne po klietke so zvieratami tak ich automaticky týra? Vieš čo je to týranie zvieraťa? Chlapec tu opisuje množstvo svojich problémov a veľmi vážnych v rámci jeho psychického prežívania a ty sa zameriaš na buchnutie po klietke? Mám nejaké psychologické vzdelanie a patologický obraz psychopatickej osobnosti tu zatiaľ vykazuješ viac, než on.
@anonym_0d08c4 Aj ty doma búchaš zvieratkám po klietke?
@anonym_0d08c4 A psychopati, čo týrajú zvieratá, by nemali byť automaticky vyhľadávaní na sociálnych fórach?
@marci9 On písal o tyraní?Iba že udrel do klietky, možno majú gazdovstve a bol to králik vo veľkej klietke, sliepka za plotom.
Ja v žiadnom prípade neobhajujem týranie zvierat, som jeho najväčší odporca a taki ľudia u mňa okamžite končia, ale toto, čo si vypotila ty by normálne malo byt nahlasene-nie si o nič lepšia od tyrana zvierat, keď niekomu povieš, aby zožral lieky a bol by od neho pokoj. Hanbi sa!
@anonym_0d08c4 Aj ty doma búchaš zvieratkám po klietke?
@marci9 posielaš zabiť sa niekoho o kom nič nevieš a z celého textu opisu problémov si si vybrala že občas buchne po klietke ... príde ti tvoje vnímanie a reakcie v poriadku?
@tululu Vážne? 😂 Kto povedal, že sa bavíme o liekoch, ktorými sa mladý muž snažil niekoľkokrát predávkovať?
@marci9 Ak to tak nie je,tak nie som jedina, ktora to tu zle pochopila, preto to tak mohol vziat aj autor. Ale inak fakt neviem, co ine by to mohlo znamenat, lebo aj keby to bolo len na ukludnenie, je to vysoko neempaticka rada pre takeho cloveka.
@tululu Vážne? 😂 Kto povedal, že sa bavíme o liekoch, ktorými sa mladý muž snažil niekoľkokrát predávkovať?
@marci9 už sa ti to tu nepodarí zaobaliť tým že budeš robiť hlúpymi ostatných, ani vyrehotanými smajlíkmi, nabádaš tu na samovraždu. Jedine že by si bola zbavená svojprávnosti, nechápala sama čo píšeš a písala bez akéhokoľvek porozumenia textu. Z ostatných tu hlupákov nerob.
@marci9 Ak to tak nie je,tak nie som jedina, ktora to tu zle pochopila, preto to tak mohol vziat aj autor. Ale inak fakt neviem, co ine by to mohlo znamenat, lebo aj keby to bolo len na ukludnenie, je to vysoko neempaticka rada pre takeho cloveka.
@tululu Som zodpovedná za to, čo som napísala, nie za to, ako si to ty pochopila.

Ty potrebuješ psychiatra