icon

Sú tu ženy, ktoré niečo v živote dokázali a chcú sa o to podeliť?

nadijaeren
15. dec 2025

Ahojte.
Chcela by som sa spýtať.
Sú tu medzi nami šikovné žienky, ktoré niečo v živote samé vybudovali, podnikaju, sú tvorivé, majú vlastné biznisy, firmy a pod. Majú co povedať iným. Rada by som sa si s vami pokecala.
Napr. majú vlastnú skolu, sú profickami v niečom čo iní zatiaľ neobjavili, sú inštruktorky, mentorky chcú aby sa aj ini o Tom dozvedeli a majú chuť sa tým popysit a propagovat sa dalej.
Anonymné nie.
Chcem sa s vami viac spojiť
Dakujem

sevrin
15. dec 2025

NULA odpovedí... Vlastne aj to je odpoveď 😅

melanta
15. dec 2025
@sevrin

NULA odpovedí... Vlastne aj to je odpoveď 😅

@sevrin odpoveďou je skôr to, že ženy, ktoré sa tu pochvália, že sú úspešné vďaka tomu, že na sebe pracovali, vzdelávali sa, pritom ale nezanedbali rodinu, sú potom hejtované tými, ktorým sa buď nechcelo alebo dostali vo výchove zlý príklad, ktorý nasledovali. Nikto tu nehejtuje ženu, ktorá napíše, že je predavačka či sestra. Ale ak niekto napíše o úspešnom podnikaní, vzdelávaní, finančnom zabezpečení, hneď sa na ňu vrhnú slepice. Tam, kde je v presile priemernosť, sa úspech nenosí.

wayway
15. dec 2025

Hlavne zeny nie su take rychle sa pysit ako chlapi 😆. A kto by tu ako vypisoval neanonymne veci anonymnej osobe a polke Slovensku o sebe a tajomstvo uspechu podnikania 😀.

melanta
15. dec 2025
@wayway

Hlavne zeny nie su take rychle sa pysit ako chlapi 😆. A kto by tu ako vypisoval neanonymne veci anonymnej osobe a polke Slovensku o sebe a tajomstvo uspechu podnikania 😀.

@wayway nemám problém diskutovať o tom, ako som dosiahla svoj úspech v podnikaní. Nie je to žiadne tajomstvo, kľudne sa s tým podelím, prečo by som nemala. Ale prikláňam sa k tvojmu názoru na anonymného prispievateľa.

wayway
15. dec 2025
@melanta

@wayway nemám problém diskutovať o tom, ako som dosiahla svoj úspech v podnikaní. Nie je to žiadne tajomstvo, kľudne sa s tým podelím, prečo by som nemala. Ale prikláňam sa k tvojmu názoru na anonymného prispievateľa.

@melanta Niekde to nemusi byt problem, ale su odvetvia, kde tajomstvo uspechu musi zostat tajomstvom.

nadijaeren
autor
15. dec 2025
@melanta

@sevrin odpoveďou je skôr to, že ženy, ktoré sa tu pochvália, že sú úspešné vďaka tomu, že na sebe pracovali, vzdelávali sa, pritom ale nezanedbali rodinu, sú potom hejtované tými, ktorým sa buď nechcelo alebo dostali vo výchove zlý príklad, ktorý nasledovali. Nikto tu nehejtuje ženu, ktorá napíše, že je predavačka či sestra. Ale ak niekto napíše o úspešnom podnikaní, vzdelávaní, finančnom zabezpečení, hneď sa na ňu vrhnú slepice. Tam, kde je v presile priemernosť, sa úspech nenosí.

@melanta a chces predávať aj svoje zručnosti schopnosti dalej chces viac klietely?

melanta
15. dec 2025
@nadijaeren

@melanta a chces predávať aj svoje zručnosti schopnosti dalej chces viac klietely?

@nadijaeren viac klientely? Akože ty mi s tým pomôžeš ? Moji klienti sú firmy a manažéri z nemecky a najmä arabsky hovoriacich krajín, UK, USA. Ako headhunter pre nich hľadám zamestnancov s príjmom zväčša od 20k vyššie. Ale ak by som ich nemala dostatok, tak logicky na koníku ich hľadať nebudem, koník by mi v tomto podnikaní naozaj nepomohol.

a0
15. dec 2025
@melanta

@nadijaeren viac klientely? Akože ty mi s tým pomôžeš ? Moji klienti sú firmy a manažéri z nemecky a najmä arabsky hovoriacich krajín, UK, USA. Ako headhunter pre nich hľadám zamestnancov s príjmom zväčša od 20k vyššie. Ale ak by som ich nemala dostatok, tak logicky na koníku ich hľadať nebudem, koník by mi v tomto podnikaní naozaj nepomohol.

@melanta možno chce len viac informácii do nového článku v nejakom dámskom magazíne 😂.

tetapetra
15. dec 2025

@nadijaeren baby prečo to robíte? Nie si prvá a ani posledná,ktora si tu chce pripraviť článok

anonym_599601
15. dec 2025

No ja sa s mojim know- how vo vysokom biznise s nikým nedelím 😎🤑 to by tak ešte bolo... rozdávať každému rozumy a zadarmo?! To kde sme!? A celý koň by začal podnikať 💼🙅 Ale to môžem iba ja a ja nebudem prezrádzať svoje triky (Onlyfans) 💃👯🫦👅

bluka2
15. dec 2025

Čudovala by som sa, keby sa sem prišiel niekto pochváliť. Veď si zober, v každej diskusii o financiách mas zarucene ustipacne poznámky o tých, ktoré majú nad 3000€, ešte predtým než to vôbec niekto spomenie. To je tu nejaká magická hranica a potom sa začína asi nejaká science fiction 😁 jedine, že by tu bola taká, ktorá má dnes chuť na pár supov, ktoré spochybnia jej príbeh..

zorienka28
15. dec 2025
@melanta

@melanta Raz tu bola taka diskusia, uz ju nenajdem, ale krasny priklad - baba pisala, ze uvazuje o rozchode lebo ten jej nechce svadbu a po tom, co z kontextu tak nejak vyplynulo, ze obaja podnikaju, ju boli zeny schopne hejtovat za to, ze chce svadbu. Inak tradicne panie, povydavane od dvadsiatich. Vcera zase diskusia zalozena jednou, co berie dakych 3500€ a jej partner nejako nevie prekusnut, ze on ma menej - no zas hejty v komentaroch aka je ona neempaticka harpia, co necha dceru brigadovat. Uplne mimo temy, ale vzdy si vyberu nieco, do coho sa obut, ak si jedna z tych, ktorym sa nieco v zivote podarilo, od vychovy deti po farbu vlasov. To iste uspesne chudnutie alebo temy o tom, ci si doplnit vzdelanie. Tu na koni fakt radsej nerozpravat o svojich uspechoch, lebo dostanes.