Život v chudobe
Pomme sa baviť o chudobe. Len tak sa chcem vyrozprávať že velká chudoba je. Neni penazí. Ludia sú bez peňazí, len si požičávajú, potom vrácá a zas nemajú. Zbírajú kovošrot, zálohujú aby niečo mali pár drobných. Semtam sa podarí nejaká brigáda zehnať, ale kým dójde výplata, tolko si napožičávajú, že keď vrátia nič im nezostane. Nevíme sa vymaniť z tej večnej chudoby.
Keď som vo fáze že zbieram kovošrot a zálohujem, tak vtedy na bufety nevydá. Vtedy sa riadim podľa tých lacných receptov čo mi radíte. U mňa je ten problém že všetko čo radíte robím len ak som donútený okolnosťami.
Keď som vo fáze že zbieram kovošrot a zálohujem, tak vtedy na bufety nevydá. Vtedy sa riadim podľa tých lacných receptov čo mi radíte. U mňa je ten problém že všetko čo radíte robím len ak som donútený okolnosťami.
@unbeholfen praca ako?
@unbeholfen praca ako?
@janulik2008 čakám na výplatu tak… Páska mi už došla, len neviem aké mám heslo k PDF súboru. Tak až doma viem pozrieť keďže to heslo mám v papieroch pri zmluve. Ale paráda takú parádnu babu som tam spoznal, len je zadaná tak riešiť ju nemôžem, ale rozumieme si. A čo je brutálna pecka mali sme firemné mikulášsko/vianočné posedenie, bola kapustnica, pagáče, dobre som sa nažral. A ešte som sa skamarátil s ďalšou kolegyňou aj ona je zadaná ale rozumieme si, a ešte som spoznal jednu ale viac som ju nevidel. Má iné zmeny ako ja. Taka milá baba. A ešte do konca roka bude robota a ešte aj v januári a možno februári. Takže dobre som spokojný. Len výplatný termín by mohol skor byť.
A očujte, existuje niečo príjemnejšie ako sa napchávať údenou krkovičkou pri hádajúcich sa politikoch? Ja tieto chvíle zbožňujem.
A troška mi to ŽSR skomplikovali, lebo kým boli výlukové práce pred hlavnou stanicou tak vlaky z nášho mesta boli presmerované na stanicu ktorá je hneď vedľa roboty, nemusel som MHD-čkovať ani ísť veľa pešo. Ale ako skončili výlukové práce, tak sa vlaky vrátili na hlavnú stanicu čo mi nevyhovuje. Škoda že tieto práce stihli načas. Inokedy vždy vyjdu z termínu. Ešte sa s tým mohli tak do Marca piplať, to by mi vyhovovalo. Niekdy som stihol rýchlik. To bola pecka že z fajrontu rovno na vlak.
A očujte, existuje niečo príjemnejšie ako sa napchávať údenou krkovičkou pri hádajúcich sa politikoch? Ja tieto chvíle zbožňujem.
@unbeholfen existuje. Ja o rok idem na koncert 😀 sice nepojdem 100x do mesta ale oplati sa 😀
Ale aspoň môžem ísť zajtra do Nových Zámkov na tanečnú zábavu.
Ale aspoň môžem ísť zajtra do Nových Zámkov na tanečnú zábavu.
@unbeholfen ty na vsetko potrebujes AI? mas peniaze tak si rozmysli kde ich das. Zeby si zasa nedaval diskusiu aky si chudobny. 740e odrataj tusim 120 co si vravel ze platis za byt je 620e. To su super peniaze. Aj ked das 120 na ostatne vydavky je to 500e to mas 100e na tyzden cca. To sa da v pohode najest NORMALNE a ne žrať blbosti
@unbeholfen ty na vsetko potrebujes AI? mas peniaze tak si rozmysli kde ich das. Zeby si zasa nedaval diskusiu aky si chudobny. 740e odrataj tusim 120 co si vravel ze platis za byt je 620e. To su super peniaze. Aj ked das 120 na ostatne vydavky je to 500e to mas 100e na tyzden cca. To sa da v pohode najest NORMALNE a ne žrať blbosti
@anonym_8beb35 dnes som už mal 2 cigánske pečienky na vianocnom trhu. Teraz som dostal chuť na sladený nápoj ale všetky potraviny sú už zatvorené tak som nútený ísť do večierky. Kolega z Rumunska povedal že u nich sú obchody bežne otvorené 24h. Keby som emigroval do Rumunska tak to by bol dôvod že sú 24h otvorené potraviny.
Inák keby som sa zriekol jedného kebabu, mohol by som si zaplatiť nižšiu verziu Badoo na týždeň. Oplatí sa?
@unbeholfen skor je to financna negramotnost ...
Vzdajte to s ním, inak vás stiahne do nekonečného a desivého labyrintu obžerstva, finančnej negramotnosti, neschopnosti plánovania, neochote sa zmeniť a večného ľutovania. Ja som do jeho pokrútenej dimenzie plnej temnoty nazrel a dlho trvalo pokým som sa zbavil tých démonov.
Inák keby som sa zriekol jedného kebabu, mohol by som si zaplatiť nižšiu verziu Badoo na týždeň. Oplatí sa?
@unbeholfen tebe ani svätena voda nepomôže.
Ľudia sú naozaj chorí, majú zdravotné problémy a nedostanú od štátu nič a ty si autista máš peniažky a rozhadzujes ich. Žiadne Badoo ti netreba keďže žiadna žena nechce pažravca čo všetky peniaze prežerie. Sorry musela som
@unbeholfen tebe ani svätena voda nepomôže.
Ľudia sú naozaj chorí, majú zdravotné problémy a nedostanú od štátu nič a ty si autista máš peniažky a rozhadzujes ich. Žiadne Badoo ti netreba keďže žiadna žena nechce pažravca čo všetky peniaze prežerie. Sorry musela som
@anonym_8beb35 celkom často badoo spomínajú, ale v bezplatnej verzii sa tam ani nedá pohnúť. Ja chudobný mám za hentaké veci platiť?
@anonym_8beb35 celkom často badoo spomínajú, ale v bezplatnej verzii sa tam ani nedá pohnúť. Ja chudobný mám za hentaké veci platiť?
@unbeholfen ty len nič neplat. Neznič nejakej žene život. Čo bude za teba makať a ty sa budeš ľutovať. Nečudujem sa že ti tu zrušili účty.
@unbeholfen ty len nič neplat. Neznič nejakej žene život. Čo bude za teba makať a ty sa budeš ľutovať. Nečudujem sa že ti tu zrušili účty.
@anonym_8beb35 trošku písať je porušenie pravidiel. Videla/a si ma tu vulgárne útočiť na ostatných? Hlavné že v parlamente sa môžu správať tak ako nedávno predviedli a berú niekolkotisícové platy na ktoré sa im všetci skladáme. To vám prečo nevadí? Furt len já som za zlého. Sú oooovela horší.
@anonym_8beb35 trošku písať je porušenie pravidiel. Videla/a si ma tu vulgárne útočiť na ostatných? Hlavné že v parlamente sa môžu správať tak ako nedávno predviedli a berú niekolkotisícové platy na ktoré sa im všetci skladáme. To vám prečo nevadí? Furt len já som za zlého. Sú oooovela horší.
@unbeholfen kde je napísané že nám to nevadí? Ty stále riešiš len ONI ONI a ešte raz ONI. začni riešiť seba. Svoju pažravosť a vyberanie košov.
Myslím že ťa tu zrušia práve kvôli tomu že pýtaš pomoc a stále dokola. Dostal si veľa rád a aj tak je to stále ti isté.
@unbeholfen v parlamente nefňukajú o chudobe ako ty tu stále dookola. Si vo veku kedy by si mal byť na vrchole ekonomického blaha a ty tu traposíš s kontajnermi.
@unbeholfen v parlamente nefňukajú o chudobe ako ty tu stále dookola. Si vo veku kedy by si mal byť na vrchole ekonomického blaha a ty tu traposíš s kontajnermi.
@sevrin ale veď koooolko ludú je v mojom veku podobne, okolo stanice je ich dosť, a v niektorých krajinách to je 85% populácie… Chudoba bola, je, aj bude. A akurát v tejto sekunde pani Lexmanová hovorí “v európe narastá chudoba” ale ona ako europoslankyňa zarobí viac ako tí v NR SR… Volili by ste KDH? Veriaci aspoň lutujú chudobu.
@sevrin ale veď koooolko ludú je v mojom veku podobne, okolo stanice je ich dosť, a v niektorých krajinách to je 85% populácie… Chudoba bola, je, aj bude. A akurát v tejto sekunde pani Lexmanová hovorí “v európe narastá chudoba” ale ona ako europoslankyňa zarobí viac ako tí v NR SR… Volili by ste KDH? Veriaci aspoň lutujú chudobu.
@unbeholfen to je tvoj problém, že si neschopný a navyše ešte aj hnilý na sebe popracovať. A to v akej spoločnosti sa na stanici pohybuješ, je tiež tvoj problém.
Nože sa zapoj a pochváľ aj ty 😂
https://www.modrykonik.sk/forum/tipy-na-setrenie/kolko-eur-si-dokazete-rocne-odlozit/
Tam sa pýtajú kolko si dokážeme odložiť. Takže ja tam nemám čo hľadať…
Tam sa pýtajú kolko si dokážeme odložiť. Takže ja tam nemám čo hľadať…
@unbeholfen prečo, však aj nula sa tam dá napísať. Treba to trochu spriemerovať, keď tam iní hádžu také cifry ako 20-30 000 ročne, tak tie tvoje reči o chudobe potom znejú dosť sci-fi, ako z nejakého dystopického filmu.
Podľa AI už niesom chudobný:
@unbeholfen prečo sa chceš stale baviť o chudobe ?
@mia667 ahy ho kazdy lutoval
@mia667 lebo pre mňa je to aktuálna téma skoro stále.
@unbeholfen chudoba o ktorej filozofuješ celé roky, nie je tvoj problém. Ten je inde. Mám ti to zopakovať už po 458384 krát?
@unbeholfen v banke si uz bol? Zrusit ucet

Vy stále kŕmite tohto trolla?
@bomba36 ach co ti poviem 😀 to mam ako odreagovanie 🤣