Život v chudobe
Pomme sa baviť o chudobe. Len tak sa chcem vyrozprávať že velká chudoba je. Neni penazí. Ludia sú bez peňazí, len si požičávajú, potom vrácá a zas nemajú. Zbírajú kovošrot, zálohujú aby niečo mali pár drobných. Semtam sa podarí nejaká brigáda zehnať, ale kým dójde výplata, tolko si napožičávajú, že keď vrátia nič im nezostane. Nevíme sa vymaniť z tej večnej chudoby.
@anonym_8beb35 to je už vyriešené. Jediná vec čo mi v tom bránila bol ten poplatok. Jak som získal peniaze tak som to šiel vybaviť. A sevrina asi neprekvapí keď spomeniem že pobočka Tatrabanky je hneď vedľa námestia kde sú vianočné trhy so stánkami na jedlo…
@unbeholfen a dobre si sa nažral ze?
@unbeholfen ty si nejaka umela persona vytvorena timom MK? Na to cim sa zivis a ako zijes mas brutalny prehlad o suvislostiach aj o politike a pravopis. Nieco tu nesedi🙂
@unbeholfen a dobre si sa nažral ze?
@anonym_8beb35 samozrejme… Bôčik a pečienka musela byť. Bez toho sa jak da ísť domov. Ale ja dokážem sa neprežierať keď nemám penize…
@unbeholfen ty si nejaka umela persona vytvorena timom MK? Na to cim sa zivis a ako zijes mas brutalny prehlad o suvislostiach aj o politike a pravopis. Nieco tu nesedi🙂
@anonym_718a40 nie, asi by vysvetlovalo najlepšie ti že som na autistickom spektre. Lebo ja sa niekedy správam ako bezdomovec, niekedy ako olašský róm, niekedy ako intelektuál…
Dám vám hádanku: Kúpil som si euro za dve eurá. Ako je to možné?
@anonym_652304 V konsolidácii bude pokračovať aj každá nová vláda.
@petronelag bude, lebo uz 13 sochodky sa rozdavaju na dlh. Sracilo by nekradnut a eu peniaze pouzit tak kde treba.
Peniaze z eurofondov môžu použiť pre sociálne veci? Oni sú určené na konkrétnu vec, že keď povedia že tu máte pár miliónov na dopravu, tak sa to musí minúť na dopravu. Keď nekúpia autobusy, neopravia cesty, tak musia vrátiť.
Pozerať sa na Dankov monológ a pritom jesť.
Dobrá činnosť podľa vás?
@simona_racz presne takto funguje. Prídu peniaze, tak sa TERAZ hoduje, sporenie počká, chudnutie počká, samé kebaby, pizze, klobásy, štangle slaniny, dvojlitrové koly, údajne je aj cukrovkár, ale noačo, teraz žijemeeee. Po troch dňoch začína ľutovacia fáza o strašnej nespravodlivosti celého sveta voči jeho osobe, ktorá trvá do ďalšej výplaty alebo dávky čo mu príde. A toto počúvaj 15 rokov v kuse. Samozrejme to ešte nepočítam tie jeho nekonečné príbehy a niekoľkohodinové analýzy prečo ho žiadna baba nechce. On aj grafy kreslil, kde to názorne vysvetľoval 😅
@sevrin ja mu to vysvetlím... Niesom tu často. Ale skúsim.
@simona_racz keby si tušila koľkí to už skúšali, tak sa prežehnáš. Ale ja ti strašne fandím v tomto 😁
@simona_racz to je ako hadzat hrach o stenu
Hádajte, kto založil túto tému
https://www.hojko.com/je-toto-v-zamestnani-norm...
A tie reakcie tam 😅
Hádajte, kto založil túto tému
https://www.hojko.com/je-toto-v-zamestnani-norm...
A tie reakcie tam 😅
@sevrin myslíš že to on?
@janulik2008 jasne ze to je on
@anonym_18902c jasnému už som ptm čítala pár príspevkov a písal tam o zbieraní kovošrotu 😁
@sevrin myslíš že to on?
@janulik2008 no tak inak by som to sem nedával 😁😀
FreeSpace Fórum je ďalšie kam chodil "riešiť" dookola to isté, akurát z Porady ho vyhodili, že nech si tie somariny ide písať inam. No proste ono to dlho trvá pokým nájde vhodné fórum, kde ho budú len ľutovať.
@janulik2008 no tak inak by som to sem nedával 😁😀
FreeSpace Fórum je ďalšie kam chodil "riešiť" dookola to isté, akurát z Porady ho vyhodili, že nech si tie somariny ide písať inam. No proste ono to dlho trvá pokým nájde vhodné fórum, kde ho budú len ľutovať.
@sevrin vieš ja ho chápem ak má autizmus má to ťažké ale aby ho šikanovali v každej práci je nanajvýš zvláštne 🤔
On písal tam že hysterčil. Každému raz rupnú nervy. Mne sa to tiež stalo až pozerali na mňa že čo sa to deje keď ja taky kľudný človek vyzerám ešte aj za kolegyňou všetci šli že to čo 😁
Okrem toho neviem kde robil, čo popisuje ale u nás tiež sa ženy v šatni pobili a riešili to tak že vyhodili obe. Takže nie všade to tak je. Aj na hale už skoro bitka bola a museli to riešiť

@unbeholfen v banke si uz bol? Zrusit ucet
@anonym_8beb35 to je už vyriešené. Jediná vec čo mi v tom bránila bol ten poplatok. Jak som získal peniaze tak som to šiel vybaviť. A sevrina asi neprekvapí keď spomeniem že pobočka Tatrabanky je hneď vedľa námestia kde sú vianočné trhy so stánkami na jedlo…