icon

Kde sa nachádza kožná ambulancia MUDr. Kopála?

miriks
7. okt 2025

Ahojte,
Hladala som tu na MK pod lupou ale neúspešne- poradíte mi ako ľahko nájsť kožné v NsP PB? Viem akurát že to je niekde v blízkosti nemocnice, za parkom aj to si nie som istá. Idem s bábätkom na vyšetrenie preto nechcem blúdiť ani strácať čas vypytovaním sa niekde na vrátnici, ak to nebude nevyhnutné.
Vďaka za odpovede 🍀

jarmila2010
7. okt 2025

on by mal byt na doliecovaku na prizemi ...vies,kde to je?

miriks
autor
7. okt 2025
@jarmila2010

on by mal byt na doliecovaku na prizemi ...vies,kde to je?

@jarmila2010 neviem. presne toto mi povedala aj sestrička po telefóne, že v budove doliečováku, na prízemí doprava, že by to malo byť na pešiu vzdialenosť od nemocnice, ale ako by som tam trafila napríklad od vchodu ako sa ide na pohotovosť,prosím?

lenka5445
7. okt 2025
@miriks

@jarmila2010 neviem. presne toto mi povedala aj sestrička po telefóne, že v budove doliečováku, na prízemí doprava, že by to malo byť na pešiu vzdialenosť od nemocnice, ale ako by som tam trafila napríklad od vchodu ako sa ide na pohotovosť,prosím?

@miriks nižšie som ti poslala fotku areálu. Zakrúžkovaná budova je budova doliečováku. Vchod / urgentný príjem je pri písmenku “H”. Najlepšie ísť vonkom, nie cez hlavnú budovu nemocnice. Ak by si chcela bližšie info, napíš správu, poradím ti. 🍀

jarmila2010
7. okt 2025

@miriks nejdes tam cez budovu nemocnice,ale najlepsie je,ked pojdes za nemocnicu na parkovisko a tam uvidis vzadu vpravo nizsiu budovu doliecovaku(ako ti oznacila @lenka545)..da sa tam ist aj autom ku vchodu...

miriks
autor
7. okt 2025
@jarmila2010

@miriks nejdes tam cez budovu nemocnice,ale najlepsie je,ked pojdes za nemocnicu na parkovisko a tam uvidis vzadu vpravo nizsiu budovu doliecovaku(ako ti oznacila @lenka545)..da sa tam ist aj autom ku vchodu...

@lenka5445
@jarmila2010
Ďakujem vám, toto by mi malo postačiť. 🙂