Kde sa nachádza kožná ambulancia MUDr. Kopála?
Ahojte,
Hladala som tu na MK pod lupou ale neúspešne- poradíte mi ako ľahko nájsť kožné v NsP PB? Viem akurát že to je niekde v blízkosti nemocnice, za parkom aj to si nie som istá. Idem s bábätkom na vyšetrenie preto nechcem blúdiť ani strácať čas vypytovaním sa niekde na vrátnici, ak to nebude nevyhnutné.
Vďaka za odpovede 🍀
on by mal byt na doliecovaku na prizemi ...vies,kde to je?
@jarmila2010 neviem. presne toto mi povedala aj sestrička po telefóne, že v budove doliečováku, na prízemí doprava, že by to malo byť na pešiu vzdialenosť od nemocnice, ale ako by som tam trafila napríklad od vchodu ako sa ide na pohotovosť,prosím?
@jarmila2010 neviem. presne toto mi povedala aj sestrička po telefóne, že v budove doliečováku, na prízemí doprava, že by to malo byť na pešiu vzdialenosť od nemocnice, ale ako by som tam trafila napríklad od vchodu ako sa ide na pohotovosť,prosím?
@miriks nižšie som ti poslala fotku areálu. Zakrúžkovaná budova je budova doliečováku. Vchod / urgentný príjem je pri písmenku “H”. Najlepšie ísť vonkom, nie cez hlavnú budovu nemocnice. Ak by si chcela bližšie info, napíš správu, poradím ti. 🍀
@lenka5445
@jarmila2010
Ďakujem vám, toto by mi malo postačiť. 🙂

on by mal byt na doliecovaku na prizemi ...vies,kde to je?