icon

Očný lekár pre dieťa v Považskej Bystrici

zuzinkka18
21. jan 2026

Dobrý deň, prosím dajte tip na očného lekára, ktorý by zobral 4 ročného syna ...na preventivke zle videl čítať písmenká
Vďaka

letfenixa
21. jan 2026

@zuzinkka18 chodíme do Vistametu, v Agrosane.

xxemma
21. jan 2026

@zuzinkka18 detto vistamet, spokojnost.

nataliaska
22. jan 2026

Určite Vistamet Agrosana

anonym_298dd7
22. jan 2026

Hľadaj podľa recenzií. Profesionálny prístup ocenis. S Vistametom nemám skúsenosť, ale verím, že podľa recenzií môže byť dobrý a možno je to aj jediná pozitívna voľba v Pb ... Určite osobne neodporúčam Janu Kvassayovu z nemocnice, s ňou mám zle skúsenosti, je netrpezliva, neochotna, nepríjemná, negatívna, vynada ti iba tak. Naposledy keď som tam bola, brala len 5 eur za vyšetrenie. Neodporúčam ani Bursik Pavol z Mládežníckej tiez kvôli zlému neochotnemu prístupu, pričom tá sestra ho má ešte horší než on, je aj ignorantska.

jesenna
25. jan 2026

Vistamet do konca roka 25 mal pozastavené prijímanie nových detských pacientov. Ako to je teraz, neviem. Medzičasom sme šli k chovancovej do PU, tiež má dobré recenzie.

letfenixa
26. jan 2026
@anonym_298dd7

Hľadaj podľa recenzií. Profesionálny prístup ocenis. S Vistametom nemám skúsenosť, ale verím, že podľa recenzií môže byť dobrý a možno je to aj jediná pozitívna voľba v Pb ... Určite osobne neodporúčam Janu Kvassayovu z nemocnice, s ňou mám zle skúsenosti, je netrpezliva, neochotna, nepríjemná, negatívna, vynada ti iba tak. Naposledy keď som tam bola, brala len 5 eur za vyšetrenie. Neodporúčam ani Bursik Pavol z Mládežníckej tiez kvôli zlému neochotnemu prístupu, pričom tá sestra ho má ešte horší než on, je aj ignorantska.

@anonym_298dd7 MUDr Buršik už neordinuje a v r.2025 už mal novú úžasnú sestričku.

letfenixa
26. jan 2026
@jesenna

Vistamet do konca roka 25 mal pozastavené prijímanie nových detských pacientov. Ako to je teraz, neviem. Medzičasom sme šli k chovancovej do PU, tiež má dobré recenzie.

@jesenna Od MUDr Chovancovej sme chvalabohu odišli, syn mal úplne zle nastavené dioptrie.

jesenna
26. jan 2026
@letfenixa

@jesenna Od MUDr Chovancovej sme chvalabohu odišli, syn mal úplne zle nastavené dioptrie.

@letfenixa fuha, to je riadne zle 😐

letfenixa
26. jan 2026
@jesenna

@letfenixa fuha, to je riadne zle 😐

@jesenna vôbec nechcel okuliare nosiť. Keď mu ich vo vistamete dali tak, ako potrebuje, nie je problém s nosením.