Recenzie a skúsenosti so základnými školami v Považskej
Ahojte, prosím viete mi podať nejaké recenzie/skúsenosti na 4. ZŠ alebo 5 ZŠ. Za každý postreh ďakujem.
musím nesúhlasiť s @andy5900 !!!
čisté ohováračky zo strany pani na adresu školy. nie je pravda že odišlo veľa detí, odišlo iba jej dieťa a jeden spolužiak nakoľko sa tak rozhodli. rodičia všetkých ostatných žiakov sú s pani učiteľkou spokojní.
nie je dokázané že by pani učiteľka bila deti.
Aj my sme s touto školou ako rodičia dvoch detí, ktoré Štvorku navštevujú, veľmi spokojní, či už s pedagógmi ale aj naše deti sa tu cítia veľmi dobre, je tu priateľské prostredie, chodia sem s radosťou.
@petus90 Ahoj Peťka treba si zistiť viac... Ja som bohužiaľ zistila, a odišli sme dvaja rodičia s deťmi, lebo ich terorizovala a bila "a robí to dlhé roky! Liečila sa a je to chorý človek! Viacero detičiek už kvôli tomu odišlo... Nevravím teraz.... Už v minulosti! Ona to robila aj svojim deťom že ich bila... Stačí sa spýtať susedov" Nebudem tu písať detailne... To si zgustnem na súde... Ja nemam proti nikomu nič ale aby mi niekto otlkal moje dieťa a ešte klamal, ono sa to každému vráti! A keď ste spokojná budte ja Vám to neberiem. A ako mi vysvetlite že to ostatné deti videli? Ako im búcha hlavu o lavicu!

@michael42
Ahoj viem ak môžeš daj svoje dieťa inde,4 určite nie! Mám s tým osobnú skúsenosť! Šikana od učiteľky '' Jeden veľký hnus '' Bije deti ""
Určite na 5 ZŠ.