Recenzie a skúsenosti so základnými školami v Považskej

17. feb 2024

Ahojte, prosím viete mi podať nejaké recenzie/skúsenosti na 4. ZŠ alebo 5 ZŠ. Za každý postreh ďakujem.

12. máj 2024

@michael42
Ahoj viem ak môžeš daj svoje dieťa inde,4 určite nie! Mám s tým osobnú skúsenosť! Šikana od učiteľky '' Jeden veľký hnus '' Bije deti ""
Určite na 5 ZŠ.

13. máj 2024

@andy5900 čože, no to ste ma nepotešila, už sme ju zapísali na štvorku. Dúfam, že sa tam s niečím takým nestretne.

14. máj 2024

@michael42 No pokiaľ ju tam budú držať a nevyhodia ju, neviem či sa taký človek dokáže zmeniť ktorý to robí dlhé roky...

16. máj 2024

@andy5900 a aj to nejako riešili?

17. máj 2024

@michael42 Áno Polícia, ministerstvo školstva a aj štátna školská inšpekcia...

18. máj 2024

@andy5900 no to je sila. Dúfam, že to vyriešili a už sa tam nič také nebude opakovať.

nikk94
20. máj 2024

@andy5900 dobry den ako to dopadlo ? Lebo aj my sme uvazovali o 4 zs👀

letfenixa
20. máj 2024

@nikk94 pokiaľ viem, je stále na škole.

5. jún 2024

@nikk94 stále tam je sa to prešetruje ja čo som sa stretla aj s inými rodičmi mi to všetci potvrdili že aj ich deti bila, veľa rodičov aj preradili deti kvôli nej... Je to nereálne v tejto dobe... A prváčikom "Moje dieťa má doteraz z nej traumu...

7. jún 2024

@andy5900 to je strašné, už aj ľutujem, že sme ju tam prihlásili. Dúfam že ju vyhodia čím skôr.

7. jún 2024

@andy5900 napíšete mi prosím do správy meno tej učiteľky, nech viem na koho si dávať pozor.

petus90
19. jún 2024

musím nesúhlasiť s @andy5900 !!!

čisté ohováračky zo strany pani na adresu školy. nie je pravda že odišlo veľa detí, odišlo iba jej dieťa a jeden spolužiak nakoľko sa tak rozhodli. rodičia všetkých ostatných žiakov sú s pani učiteľkou spokojní.
nie je dokázané že by pani učiteľka bila deti.
Aj my sme s touto školou ako rodičia dvoch detí, ktoré Štvorku navštevujú, veľmi spokojní, či už s pedagógmi ale aj naše deti sa tu cítia veľmi dobre, je tu priateľské prostredie, chodia sem s radosťou.

19. jún 2024

@petus90 Ahoj Peťka treba si zistiť viac... Ja som bohužiaľ zistila, a odišli sme dvaja rodičia s deťmi, lebo ich terorizovala a bila "a robí to dlhé roky! Liečila sa a je to chorý človek! Viacero detičiek už kvôli tomu odišlo... Nevravím teraz.... Už v minulosti! Ona to robila aj svojim deťom že ich bila... Stačí sa spýtať susedov" Nebudem tu písať detailne... To si zgustnem na súde... Ja nemam proti nikomu nič ale aby mi niekto otlkal moje dieťa a ešte klamal, ono sa to každému vráti! A keď ste spokojná budte ja Vám to neberiem. A ako mi vysvetlite že to ostatné deti videli? Ako im búcha hlavu o lavicu!