Rehabilitácie v Považskej Bystrici: Ako sa pripraviť?
Ahojte absolvoval niekto rehabilitácie v PB v nemocnici? Keďže nosim viac menej stále šaty cvicit v nich by bolo cudne. Prezlieka sa tam niekde? Je na to priestor ci len v ambulancii nahodim teplaky. Budem mat cvicenie a nejake rehabilitácie. Ide o chrbticu. Ďakujem
@neferneferuaton priestoru na prezliekanie nie je, kedže nie je tam žiadna šatňa a v miestnostiach su po 3 rehabilitacné a tak isto aj pacienti,takže len priamo tam kde je záves,ale v niektorých ani ten nie je
@kvevka super cize pred pacientami alebo niekde na wecku, nebola som nikdy na rehabilitácii tak vôbec netusim ako to tam aj chodi. A terminy dostanem ako? Mam prvy datum ale nie ďalšie. Na tom prvom to objednaju? No a co ak sa mi na nejaky termin nebude dat prist?
@neferneferuaton ten prvý je u lekárky a po vyšetrení ona nastaví liečbu- procedury. potom tety za okienkom naplanujú na dni a čas, ak viete ,kedy sa nedá prist ,môžte jej to hned povedať,aby dala iný termín..ked už su naplánované termíny a nemôže prisť tak na niektorých procedúrach sa dohodnúť dá,/elektroliečba,vodoliečba,cvičenie/niekde velmi nie/masáže/ ..a tiež sa pýtajú,či môžu dať procedúry doobeda/ prevažne dochodci a pn-kari/ alebo po obede/studenti,pracujúci/
@kvevka ďakujem ale ak by som nejaky den neprisla tak tie dalsie normálne ostavaju ze?

Na kazdej rehabilitaciu mas moznost vyzliect sa, prezliect sa do cvicebneho uboru alebo do plaviek ak je to potrebne. Nikto nechodi na rehabilitaciu obleceny v teplakoch uz z domu