icon

Aká je brigáda v Kauflande?

stazi28
6. feb 2026

Ahojte aké je tam brigádovať? Teraz budem nastupovať chcela by som vedieť čo očakávať.Je to flexibilné popri škole.Dá sa naplánovať pracovný čas?

lensii
6. feb 2026

@stazi28 kaufland je super, pomôžu poradia. Keď nevieš prísť nič sa nedeje . Ale taká Billa.. hrúza, urobia s teba otroka keď neprídeš musíš si to nadrabat a je im jedno či prídeš v sobotu o 6 ráno ale o 17:00 po škole. Čiže keď brigáda tak kaufland

anonym_709623
7. feb 2026

@stazi28 záleží od filiálky. V našej riaditeľ tlačí na to, aby bolo čo najmenej ľudí (zamestnancov aj brigádnikov) na predajni celkovo. Pred Vianocami chodili brigádnici veľa, celý január tu nebol ani jeden. Pred Vianocami a leto fajn, inak veľmi nespolahlivá brigáda kedy hrozí, že ťa nezavolajú niekoľko týždňov.

ekira1
7. feb 2026

@stazi28 presne filiálka od filiálky, záleží, aký tam je kolektív, nadriadení. A taktiež ma prekvapuje, že filiálka nešetrí a má brigádnikov. Väčsinou sú tak na Vianoce, Veľkú noc, leto, inak ani jeden.

stazi28
autor
8. feb 2026
@ekira1

@stazi28 presne filiálka od filiálky, záleží, aký tam je kolektív, nadriadení. A taktiež ma prekvapuje, že filiálka nešetrí a má brigádnikov. Väčsinou sú tak na Vianoce, Veľkú noc, leto, inak ani jeden.

@ekira1 Nové Zámky

stazi28
autor
8. feb 2026
@anonym_709623

@stazi28 záleží od filiálky. V našej riaditeľ tlačí na to, aby bolo čo najmenej ľudí (zamestnancov aj brigádnikov) na predajni celkovo. Pred Vianocami chodili brigádnici veľa, celý január tu nebol ani jeden. Pred Vianocami a leto fajn, inak veľmi nespolahlivá brigáda kedy hrozí, že ťa nezavolajú niekoľko týždňov.

@anonym_709623 Nové Zámky

anonym_709623
9. feb 2026
@stazi28

@anonym_709623 Nové Zámky

@stazi28 ja som inde. Uvidíš ako je to tam. Veľmi záleží kto je vo vedení a aký má systém. Čo platí v jednej predajni, neplatí v druhej.