icon

Aká je náplň práce operatívneho zamestnanca pošty?

henka545
3. okt 2019

Ahojte, vie mi niekto prosim povedat co vlastne robi ten operativny pracovnik? Nejak si to neviem predstavit. Robila som dorucovatelku par krat. Dakujem za odpovede

julia2018
3. okt 2019

@henka545 operatívec robí úplne všetko, zastupuje na malých poštách keď niekto vypadne, teda i priehradka, i doručovanie, i "vedenie" malej pošty... je to náročné a nešla by som do toho na tvojom mieste. Môžu ťa poslať do rôznych dedín, kam musíš dochádzať. To radšej dorucovatelku robiť

henka545
autor
3. okt 2019

@julia2018 dakujem za odpoved. Dorucovatelku nehladaju :(

nikpa
3. okt 2019

@henka545 Náhodou je to fajn z toho dôvodu že nebudeš stále na jednom mieste a stále robiť rovnakú robotu. Budeš chodiť zastupovať kde bude treba, ja viem že takýto administrátori ako sa volali u nás chodili len za priehradky zastupovať a za vedúcich ale možno sa to už zmenilo

henka545
autor
3. okt 2019

@nikpa aj mne sa tak zda...no uvidime. Dakujem kocky zanodpoved 🙂

veronikaszabova
3. okt 2019

@henka545 kamoska robi operativneho zamestnanca - chodi na rozne posty pocas ich PN, pomaha pri inventurach,vela sa nacestuje (cestu jej preplacaju len do vysky autobusoveho listka, ci tak dajako) a plat? Vraj nic moc.
Hlada druhu pracu.

natassha1
3. okt 2019

to je take "dievca pre vsetko" ako sa hovorit, kde im niekto chyba tam ta supnu :( je sice pravda, ze nemas stereotyp ale ja by som asi nevedela zit tak, ze neviem co proste budem robit buduci tyzden, podla mna je to neustaly stres, furt sa musis ucit nieco nove a za minimalny plat. podla mna to za to nestoji

henka545
autor
3. okt 2019

@natassha1 tak plat neni bohvie co zabto co podla vsetkeho chcu...je to 655€v hrubommplus cestovne a diety

natassha1
3. okt 2019

@henka545 tak to nie je bohvieco, to mas v cistom co? okolo 500 eur? mozno este menej. ja by som teda do toho asi nesla :/

henka545
autor
3. okt 2019

@natassha1 ano 500 teraz mam tolko cca