Aké sú platy na východnom Slovensku?
Hlavne na východe nižšie pozície ako pomocnícka v kuchyni, predavačka, pracovník v sklade.. dakujem
Ja mám plat primeraný ku práci, ktorú vykonávam. Pokladám za samozrejmosť, že na budúci rok si opäť požiadam o zvýšenie, a aj budem mať plat zvýšený
Ja ti poviem presne . Som na rodičovskom s tretím dieťaťom .
Popri tom pracujem na skrátený úväzok 4 h v Kauflande .. mám tam 600€ v hrubom ( cca 6 plných zmien mesačne odrobim)
Plus mám brigádu ,kde som platená ukolovo ,tam si zarobím ďalších 250-350€ ,a na hodinu mi to vyjde ako kedy sa mi darí 6-12€/ hod .
A k tomu mám tretiu prácu ,pre miestnu lesný urbar, je to práca s peniazmi a za Pc a z domu ,tam mam odmenu raz ročne cca 500€ za par hodín práce mesačne
Manžel pracuje na kamióne ,jeho plat prezrádzať nebudem ,ale sme spokojní
Ja som na MD a mám v priemeru okolo 1150e v Žiline...593 Rodičák...plus chodím len 4-5 krát do mesiaca na brigádu kde mám v kuchyni 7e na hodinu ako kuchár...noo a ešte daňový bonus na 2 deti 200e a samozrejme ešte manžel pracuje a má plus mínus 1500
@nikola5803 prečo máš ty daňový bonus, keď manžel by podľa svojho platu mohol dostať plný na 2 deti, teda 280€?

Veď si pozri napr na profesii aké platy ponúkajú. Ty dáš anonymne otázku a očakávaš, že ti niekto bude písať výšku svojho platu