Ako to robia ľudia, že chodia do práce až o 10:00?
Ahojte, nie tak zriedka tu čítam, ako ľudia chodia do práce o 10.00, popri práci si idú zacvičiť, na nákup, s deťmi apd. Povedzte mi ľudia, ako to robíte. ja som senior manažér pre CZ/SK/HU. Som na pozícii, kde riadim ľudí remotne, ale aj v office na SVK. Áno, určitú flexibilitu mám, že zbehnem ráno k lekárovi, a prídem neskôr, že som dlhšie na obede a odídem o tretej, keď musím. Ale štandardne som v práci medzi 8.00-8.30 /a je to jedno, či som z domu alebo z officu/. Pracujem na korporátnej pozícii, kde mám cally aj ráno o 8.30 hod a aj večer o 16.30 keď treba. Okrem toho manažujem ľudí a som tu pre nich. Ja stále hovorím, že manažér má isť príkladom, čiže nie som ten typ, čo sa objaví od 11.00 do 14.00. Tak na akých pozíciách robíte, že chodíte počas dňa cvičiť a začínate si od 10.00? Inak naše služobné auto má GPS, čiže nie je to úplne tak, že si odídem a prídem kedy zachcem. A hlavne mám úlohy, tasky, meetingy a cally.
Tak asi niekto ano a zrejme ty nie. Urcite narazas na jeden dnesny koment, vsak?
@anonym_bbe6b4 áno, presne na ten. A buď stále píše jedna a tá istá osoba, alebo tu máme ženy, čo si robia hocičo počas práce a berú za to nemalé peniaze.
@anonym_autor to co je za otázku? Ved máš XY povolaní. Zdravotníctvo- 3zmeny, predavačky, reštaurácie, bary, učiteľky, ....
A aj tak neporovnatelne množstvo s ranným kolonami. Takže je to mizivé percento pracujúcich ľudí ktorých vidíš o 10 vo fitku.
A ešte som zabudla... nezamestnani
@anonym_autor to co je za otázku? Ved máš XY povolaní. Zdravotníctvo- 3zmeny, predavačky, reštaurácie, bary, učiteľky, ....
A aj tak neporovnatelne množstvo s ranným kolonami. Takže je to mizivé percento pracujúcich ľudí ktorých vidíš o 10 vo fitku.
@simona20201309 + ludia ktori maju voľno🙂
@simona20201309 učiteľky chodia o 10.00? Tieto autorky, ktoré ráno idú do gymu a potom od 10.00 sú na HO nie sú ani predavačky, ani nezamestnané, ani zdravotníčky a barmanky.
Si tu stále pre ľudí …. trosku to úprav. Si predsa manager, ty máš určovať kedy máš call, meeting a ostane blbosti
Si tu stále pre ľudí …. trosku to úprav. Si predsa manager, ty máš určovať kedy máš call, meeting a ostane blbosti
@pribinak jasne, že to určiujem. Ale ja mám cally s inými manažérmi, čiže nájdeme si voľné sloty v kalendároch.... a potom máme regular cally a One2one meetingy. Ak máš pod sebou 10 manažérov a s každým máš individuálny call každý týždeň... Mimo ostatných meetingov s klientmi.. a s internými klientmi...
Politici sa ozieraju v pracovnom case v parlamentnom bufete, nechodia do prace, dosadzuju rodiny do statnych postov a ze ti vobec nic nerobia, ti nevadia. 🙂
Pracujem už 25r+ a niekde som robila na 2 zmeny, niekedy na 3 zmeny, teraz robím od 8,30 do 17tej. Keď som robila na 2 zmeny, tak som týždeň prišla od rána, týždeň poobede, týždeň ráno, týždeň nočné atď. A bolo aj tak. Že týždeň ráno, týždeň poobede a týždeň nočné. Niekedy sme si vymenili zmenu a prišli sme na "medzikus" napríklad od 10h do 18h atď 😃 a necvicim, lebo není kedy.
Never všetkému čo je napísané na internete.
Podľa MK by bola štatistika že väčšina Slovákov má príjem pod 900€ klamlivá.
Pracujem už 25r+ a niekde som robila na 2 zmeny, niekedy na 3 zmeny, teraz robím od 8,30 do 17tej. Keď som robila na 2 zmeny, tak som týždeň prišla od rána, týždeň poobede, týždeň ráno, týždeň nočné atď. A bolo aj tak. Že týždeň ráno, týždeň poobede a týždeň nočné. Niekedy sme si vymenili zmenu a prišli sme na "medzikus" napríklad od 10h do 18h atď 😃 a necvicim, lebo není kedy.
@anonym_d8dad9 nerátam ľudí, ktorí pracujú na zmeny. Ale regulérne 40h, rovnomerne rozvrhnutý PO-PIA..
@pribinak jasne, že to určiujem. Ale ja mám cally s inými manažérmi, čiže nájdeme si voľné sloty v kalendároch.... a potom máme regular cally a One2one meetingy. Ak máš pod sebou 10 manažérov a s každým máš individuálny call každý týždeň... Mimo ostatných meetingov s klientmi.. a s internými klientmi...
@anonym_autor každý týždeň? Pre Boha to by som asi trochu zmenila
Teda aspoň ja by som mala taký plán
@anonym_autor tak chod robiť do fabriky a budeš mať ráno čas chodiť cvičiť. Buď máš prácu a peniaze a nemáš čas, alebo chceš čas a obetuješ časť peňazí na seba, rodinu.
Aj ucitelka moze zacinat kludne o 10tej niektory den.
A SZČO moze robit len na objednavky 🙃. Inak neviem o aky koment sa jedna, skoda 😀😀
@anonym_autor ľudia chodia aj na poobedne snemy do fabrík o 13tej. Kľudne si to vyskúšaj. Ja chodím každý deň 6:30 z domu na 7:30 do prace. Po práci si občas “odbehnem” do skoly, domov sa vraciam o 19tej.
@anonym_autor tak chod robiť do fabriky a budeš mať ráno čas chodiť cvičiť. Buď máš prácu a peniaze a nemáš čas, alebo chceš čas a obetuješ časť peňazí na seba, rodinu.
@kavasmliekom ako hovorím, nie je to o ľuďoch na zmeny. Dnes tu jedna písala, že ide ráno do gymu, alebo plávať a potom domov, dá si sprchu a pracuje od 10.00.
@anonym_autor ľudia chodia aj na poobedne snemy do fabrík o 13tej. Kľudne si to vyskúšaj. Ja chodím každý deň 6:30 z domu na 7:30 do prace. Po práci si občas “odbehnem” do skoly, domov sa vraciam o 19tej.
@anonym_39386d nehovorim o ludoch na zmeny.
Ja som kedysi mala taku pracovnu dobu, ze som zacinala o 10.00 a bola som v kancli do 18.30. Pracovala som v backoffice v banke. To je ta najdebilnejsia pracovna doba, aka moze byt - rano nic produktivne neurobis a vecer uz tiez nie.
Teraz mam flexibilnu pracovnu dobu, prevazne pracujem z domu a vzdy sa snazim zacinat s pracou najneskor o 7.00 (vacsinou zacinam skor), aby som cim skor skoncila. Ak idem obcas od office, som tam prva a aj prva odchadzam. Vstavam kvoli tomu o 4.30. Meetingy a cally mame v rozmedzi 9-15, taktiez mame nepisane pravidlo, ze medzi 11-13 tiez ziadne meetingy, lebo je obed.
môže to byť pani podnikateľová ktorá robí mužovi účtovníctvo napr… 😏
Ja ked som na home office, zacinam vo velmi podobnom case. S tym rozdielom, ze rano nechodim do gymu alebo plavat, ale uplne obycajne spim.
Ja robím dva dni a dva dni volna. Keď mám nočnú, tak mám celý deň k dispozicii takže 3 dni volna
Len tak z fleku keď premýšľam o mojom okolí, koľko ľudí začína o 9/10:
Učiteľka/vychovávateľka; masérka; baba, čo robí kozmetiku a nechty; kamoš, čo robí väčšinou so zahraničnými klientmi (posun času); pizziar a čašníčka v reštike, kde začínajú obedom; doktorka, ktorá raz v týždni robí do večera (a teda začína ráno neskôr); SZČO; všetci, čo si vedia urobiť čiastočný HO alebo urobiť nejakú prácu z domu či v inom čase;...
Ktorá pôvodná diskusia ti stúpla na otlak? Nejak som nezaregistrovala 😁
Ja robím od 9:00do16:00 a aj keby som začínala o 10:00by ma nik nedonútil ísť cvičiť
@anonym_autor ja mam full remote a bežné mam doobeda voľno , ale ked sa mi nakopi praca tak sedím nad notebookom aj večer o desiatej alebo niekedy cez vikend, inak deň mavam bezne voľnejši. Kamoška chodí na back office do banky oni takto začínajú o 10 ale robia az myslím do 18.30. Ďalšia robi ucto sama na seba tak tiez si ráno vybavi takéto veci. Aj kamaratkin muž robí doma preklady na full remote tiez chodí takto ráno do fitka. Veľa zamestnani zacina v takýchto časoch. Kadernicky, kozmetický bežné chodia ráno cvičiť
@anonym_autor ja mam full remote a bežné mam doobeda voľno , ale ked sa mi nakopi praca tak sedím nad notebookom aj večer o desiatej alebo niekedy cez vikend, inak deň mavam bezne voľnejši. Kamoška chodí na back office do banky oni takto začínajú o 10 ale robia az myslím do 18.30. Ďalšia robi ucto sama na seba tak tiez si ráno vybavi takéto veci. Aj kamaratkin muž robí doma preklady na full remote tiez chodí takto ráno do fitka. Veľa zamestnani zacina v takýchto časoch. Kadernicky, kozmetický bežné chodia ráno cvičiť
@lakebabe moja kaderníčka robí od rána od 7.00, lebo má zákazníčky skoro ráno, alebo po práci. Moja nechtárka - majiteľka salónu - robí od 8.00 a keď prídem na nechty o 16.00, je tam so mnou skoro do 18.00. Moj fyzioterapeut začína o 9.00 a pracuje do 18.00. Lekár s ambulanciou má jeden deń v týždni poobedný, zvyšok je tam ráno o 7.30. Nehovorím o ľuďoch, čo pracujú na zmeny.
@kavasmliekom ako hovorím, nie je to o ľuďoch na zmeny. Dnes tu jedna písala, že ide ráno do gymu, alebo plávať a potom domov, dá si sprchu a pracuje od 10.00.
@anonym_autor moja kolegyňa chodí do práce od 10tej do 17tej. A ako píšem, nemusíš robiť čo ti vadí, zmeň pôsobisko, urob si voľno na cvičenie, aby si nezávidel. Lebo mám pocit, že sa buď chváliš, aký si šikovný call mužík, alebo si to proste nevieš zariadiť, aby si mal čas aj na iné vecí.
@lakebabe moja kaderníčka robí od rána od 7.00, lebo má zákazníčky skoro ráno, alebo po práci. Moja nechtárka - majiteľka salónu - robí od 8.00 a keď prídem na nechty o 16.00, je tam so mnou skoro do 18.00. Moj fyzioterapeut začína o 9.00 a pracuje do 18.00. Lekár s ambulanciou má jeden deń v týždni poobedný, zvyšok je tam ráno o 7.30. Nehovorím o ľuďoch, čo pracujú na zmeny.
@anonym_autor moja kadernicka chodi cvičiť s trénerkou vzdy ráno podla toho si objednava baby na termín nikdy nezačína pred 9 niekedy aj neskor , nechtarky si tiez môžu objednať podla svojich potrieb väčšina tychto profesii pracuje na objednávku tak si vedia cas prispôsobiť
@anonym_autor Pisala som to ja. Nechapem co je na tom take divne 🤷♀️ Mohla by som zacat aj o 7 ale naco, ked mozem zacat o 10tej a spravit si dlhsie rano a pre mna prijemne nastartovat den? Teda hlavne teraz v zime, ked je to aj tak jedno, kedze po praci zvycajne uz aj tak nikam nechodim kvoli tme a zime. Ale teda necakala som, ze tym niekomu takto stupim na odtlak 😀
@anonym_26af86 prestaň tu provokovať 😂😂 ale aspoň pracovnú oblasť si mohla prezradiť
@anonym_autor Pisala som to ja. Nechapem co je na tom take divne 🤷♀️ Mohla by som zacat aj o 7 ale naco, ked mozem zacat o 10tej a spravit si dlhsie rano a pre mna prijemne nastartovat den? Teda hlavne teraz v zime, ked je to aj tak jedno, kedze po praci zvycajne uz aj tak nikam nechodim kvoli tme a zime. Ale teda necakala som, ze tym niekomu takto stupim na odtlak 😀
@anonym_26af86 ty si normálne na full time alebo freelancer?

Tak asi niekto ano a zrejme ty nie. Urcite narazas na jeden dnesny koment, vsak?