icon

Ako uviesť prerušenie materskej v životopise?

Dnes o 06:18

Ako do zivotopisu uvadzate prerusenie RD/MD? Ak ste stale zamestnana pocas tohto obdobia?

billy_jean
Dnes o 06:19

Ak si zamestnaná stále, neuvádzaj to, dostanete sa k tomu na pohovore, keď sa na to opýtajú.

anonym_39dad0
Dnes o 06:20

Nie, tvoj zamestnanecký pomer stále trvá aj počas MD/RD

anonym_623a4f
Dnes o 06:22

Napis tam len odkedy a napln prace,to je vsetko.Skus si urobit zivotopis cez Profesiu,pekne si ho stiahnes a mozes prikladat do prilohy.Su tam rozne druhy zivotopisov.

anonym_3e60c5
Dnes o 06:41

Prečo by som do životopisu uvádzala MD/RD? Neuvadzala som ho keďže pracovný pomer mi stále trval

maranta_leuconeura
Dnes o 07:19

Tak zalezi. Ak ti skoncil PP a mas tam inak dieru, miesto to tam mozes uviest, co si realne robila - opatrovatelka, kucharka, lektorka pohybovych aktivit... Ja by som to ponala kreativne 🙂

melanta
Dnes o 07:58
@maranta_leuconeura

Tak zalezi. Ak ti skoncil PP a mas tam inak dieru, miesto to tam mozes uviest, co si realne robila - opatrovatelka, kucharka, lektorka pohybovych aktivit... Ja by som to ponala kreativne 🙂

@maranta_leuconeura toto je kraitivita, ktorú väčšina manažérov a recruiterov považuje skôr za veľké mínus. Stačí nechať okno, ak CV vyhovuje, zavolajú ju a vysvetlí okno na pohovore. Ale písať tam MD/RD ako súbeh spomínaných činností - za mňa 100% istota, že CV sa založí či skartuje. MD/RD mi nevadia, so ženami s malými deťmi som nikdy nemala problém, ale tieto trapošiny mi vadia veľmi.

simca06022011
Dnes o 08:01

nijak

anonym_4cb710
Dnes o 08:50

Neuvadzam MD/RD. Pracovny pomer mi predsa trva, takze uvadzam napr. 2017 - sucasnost aktualny zamestnavatel. Ak by som tam nahodou nemala nic, ze by som PP bola ukoncila a mala napr. rok dieru, neuvadzam nic. Ziadne prerusenie, ziadne kreativne vytvory. Nic. Ako bolo spomenute vyssie, ak CV vyhovuje, tak diera nevadi a riesi aa potom osobne na pohovore. Dnes uz je ina doba, niekto napr. rok cestuje, to su tiez urcite skusenosti. Ono obcas sa ta diera moze aj prehliadnut 🙂