icon

Aký je plat začínajúceho automechanika?

Včera o 16:00

Ahojte, manžel by chcel robiť automechanika. Je v tom vyučený, ale ečšte v tom odbore nepracoval. Mal inú prácu.Aký plat má začínajúci automechanik? Viem, že všade to môže byť iné, ale aspoň približne. Vopred ďakujem zaodpovede.

anonym_c5eacd
Včera o 16:05

Profesia.sk.
Tam nájdeš odpovede na svoje otazky

anonym_80fae4
Včera o 16:05

@anonym_autor môj manžel je automechanik/auto elektrikár a oni pracujú takým štýlom ze maju % z oprav. Kolko vyrobí toľko zarobí.

anonym_3e7ca1
Včera o 16:06

Vsade je to ine, moze byt niekde medzi 1000-3000 eur

anonym_de0130
Včera o 18:25

Ako píšeš, všade to môže byť iné. Zbytočne ti ja napíšem, koľko zarába môj v Bratislave, keď tvoj to bude robiť niekde v Kapušanoch alebo naopak.
Závisí aj od skúsenosti a šikovnosti. Môj bol dohodnutý na určitú čiastku a po zaučení mal dostať viac. Nakoniec dostal to ,,viac" hneď v prvej výplate, keďže mali možnosť mesiac sledovať jeho výkon. Ale najlepšie nájdeš na profesii a pod. kde si nájdeš aj miesto bydliska, alebo ho tu pripadne napíš. Fakt ti môžem zbytočne písať kolko zarába, keď niekde je to 6e a niekde možno 26e na hodinu. A taktiež či ide robiť na živnosť alebo byť zamestnaný, či v autorizovanom servise alebo u sukromnika, či bude platený od výkonu alebo od hodín a podobne 🙂