Dajú mi v štátnej správe vedieť výsledok z pohovoru?
ahojte mam otazku,bola som na pohovore do štátnej správy, prihlásila som sa na pohovor cez cicss..
Dajú mi vedieť aj keď ma nezoberú? Alebo sa môže stať že sa neozvu a ani mi to neoznamia?
@anonym_autor mala by ti prísť informácia o výsledku e-mailom (ak budeš úspešná), resp. ti príde notifikácia o výsledku výberového konania. držím palce
@bebevita čiže keď ma nezoberú neozvu sa vôbec?
@anonym_autor prihlasovala si sa elektronicky predpokladám... takže informácia o výsledku príde priamo na e-mail. na linku bude zverejnený výsledok o VK
@bebevita ano ano
@anonym_autor tak ti príde info o výsledku na e-mail, resp. ti zašlú link, kde nájdeš výsledky
@bebevita ďakujem,neviem ani ako dlho to trvá...povedali nám len všetkých že sa ozvú,3 sme boli...a začínam byť na prášky z toho
@anonym_autor Zbytočne sa tým budeš stresovať. Nech to dopadne akokoľvek, určite si urobila, čo si mohla 🙂
@anonym_autor Zbytočne sa tým budeš stresovať. Nech to dopadne akokoľvek, určite si urobila, čo si mohla 🙂
@barilap keď ja to strašne prežívam... snažím sa nejak ukľudniť ale strašne na nervy som z toho
@anonym_autor To verím, ešte keď vás tam bolo len tak málinko, tak je to také o to horšie by som povedala. A kedy by si mala vedieť verdikt?
@anonym_autor To verím, ešte keď vás tam bolo len tak málinko, tak je to také o to horšie by som povedala. A kedy by si mala vedieť verdikt?
@barilap to nám vôbec nepovedali, jediné čo tak že sa ozvú
@anonym_autor A nete nie je k tomu nejaké info? To asi nie, čo?
@barilap no nenašla som nič

@anonym_autor mala by ti prísť informácia o výsledku e-mailom (ak budeš úspešná), resp. ti príde notifikácia o výsledku výberového konania. držím palce