Existujú dotazníky, kde naozaj zarobím peniaze?
Existuju dotazniky kde sa daju zarobit dajake eura? Slovensky narodny panel mam ale tam
mi prislo len smiesnych 7e za polroka vyplnania a to je o nicom...Dakujem za typy
Ano su, ale tak na ziadnej platforme, nezarobis nejak este vela. Na jednej mi vyplacaju automaticky kazde 4 mesiace a to tam mam vzdy okolo 10€. Mam vela stranok, tak nieco to da, ak by sa mi aj chcelo vsetky vyplnat, ale nie vzdy sa mi chce.
iPrieskum, mam uz dva 20€ poukazy do alzy, a narodnypanel mam tiez, aktualne si viem nechat previest na ucet 33€ 🙂
@zuzuliennka1 ten i prieskum daju sa previest peniaze aj na ucet? ako casto chodia dotazniky? 🙂
@lanka999 iprieskum nie, ten neponuka prevod hotovosti.
len narodnypanel (a mozno vyskumy.sk? nie som si ista)
oba chodia tak zhruba rovnako, nejak blizsie to nesledujem, mozno 2 dotazniky tyzdenne? ved pises ze narodnypanel mas tiez, tak asi podobne ako tebe
@lanka999 a mas ten narodnypanel pravidelne aktualizovany?
no “o nicom” mozno pre teba, ja tam aktualne mam 33€ na prevod, ale pockam este par dotaznikov, aspon do 40€
@lanka999 prave teraz mi prisla pozvanka do vyskumu - narodnypanel 🙂 minulu stredu tiez.
Baby, mám marketagent a vôbec mi nechodia dotazníky, neviete čo s tým ? Alebo príde raz za mesiac a aj to, že nevyhovujem…
Ak má niekto záujem môže vyskúšať toto niesu to žiadne veľké sumy ale niečo sa tam zarobiť dá
https://attapoll.app/join/zsnnb