icon

Frustrácia z integrovanej praxe v dedinskej škôlke

Včera o 19:02

Pani učiteľky som frustrovaná . Začínala som pedagogickú prax 14 rokov v mestskej škôlke , odišla som, chcela som sa zamestnať bližšie k bydlisku kvôli rodine , ja ale nedokážem zapadnúť do kolektívu na dedinských škôlkach . Buď som aktívna , nepáči sa mi , ze robim vela aktivít s deťmi , nepúšťam rozprávky / za mňa neexistuje / doobeda, alebo keď som radšej v pozadí aby som teda nevyčnievala z davu a nedráždila zbytočne kolegyne - zase sa im zdám pasívna , lenivá . Toto je druhá škôlka , ktorej sa nepáčim , odkedy som dala výpoveď v prvom zamestnaní - mne sa nedarí sa usadiť . Ja neviem čo si mám o tom myslieť 🙂 veľmi ľutujem , ze som odišla z mestskej škôlky .

anonym_abac88
Včera o 19:04

Ahoj, kamoška to tak má tiež , na dedine staršie kolegyne, ktorým sa nechce džubať toľko s prípravami ako jej, ale oni to zas beru ako výhodu pre seba , že šak sa menej narobia oni 🙈😎

autor
Včera o 19:06
@anonym_abac88

Ahoj, kamoška to tak má tiež , na dedine staršie kolegyne, ktorým sa nechce džubať toľko s prípravami ako jej, ale oni to zas beru ako výhodu pre seba , že šak sa menej narobia oni 🙈😎

@anonym_abac88 keď sa pýtam čo treba urobiť , pomôcť tak som prehnane aktívna , keď sa nepýtam tak som pasívna .

anonym_abac88
Včera o 19:08
@anonym_autor

@anonym_abac88 keď sa pýtam čo treba urobiť , pomôcť tak som prehnane aktívna , keď sa nepýtam tak som pasívna .

Keď sa necítiš dobré v kolektíve , zmeň práci, keď myslíš , že v mestskej ti bude lepšie.
Ak si to v rodine viete zariadiť , že budete stíhať všetko s tvojím dochádzanim. Prečo nie?
Kamoška to nerieši , ona si ide svoje a pripomienky od kolegyň vypúšťa. Ona je taká poctvika a baví ju to

anonym_6f999b
Včera o 19:08

@anonym_autor bohuzial, nie je to prostredie/kolektiv pre Teba. Skratka nech urobis cokolvek, nieco si najdu, az kym sa tam vsetci nevymenia.

anonym_8df626
Včera o 19:22

to si len myslíš , alebo ti to niekotrá z kolegýň aj povedala.

betinka33
Včera o 19:49

ono to nie je rozdiel mestska a dedinska skolka. Je to o ucitelkach. U nas v dedinskej su megaaktivne ucitelka v porovnani so starou mestskou skolkou, kde robili len to, co museli.
Ak ti vyhovuje praca ako taka, tak jednym uchom dnu, druhym von a rob si robotu, ako to ty citis. Nemas zaruku, ze v dalsej to bude inak.

anonym_c72960
Včera o 20:34

A nás na dedine je kamoškyna mamka najstaršou učiteľkou, vekom už dôchodkyna. Od kedy majú novú mladú riaditeľku prácu si veľmi pochvaľuje ani nejako nechce zostať doma, ani sa nečudujem poznám jej muža. Aj ostatné sú mladé. Deti mám 15r preč z mš teraz tam sú netere ale vtedy ani teraz nepozerajú rozprávať skôr výnimočne