Hotelová akadémia - uplatnenie
Ahojte, kde ste sa uplatnili s odborom Hotelová akadémia? Nemám VŠ.
Ďakujem
@oli18 my sme ju mali ako študijný odbor na SOŠ.
Som na MD, preto ma zaujíma kde sa uplatnili iné baby.
ja mam Hotelovu akademiu ako klasicku strednu skolu a roky som robila v roznych bankach a teraz som uz roky v IT firme
Najlepsie bude, ak budes hladat uplatnenie vo svojom odbore, tam budes splnat poziadavku na vzdelanie. Ty sama vies, co si sa tam ucila a naucila, co by ta bavilo. Ak ta vystudovany odbor nebavi, hladaj inu pracu, ktora vy ta naplnala.
ahoj ja mam hotelovu, ja som po skole odisla do zahraničia , robila som na recepcii, casnicku, veducu casnicku, v kuchyni...presla som si vsetkym, aj riady som umyvala.. mam nemcinu , ktoru si robim momentalne na uroven C1 a anglictinu. Potom sa mi narodilo dieta , teraz po pauze idem externe na VS bud manazment alebo personalistika. Napr. robit manazerku alebo HR v hoteli podla mna velmi zaujimave. Zalezi aj to co ta bavi, mna toto vzdy bavilo. Rada pracujem s ludmi, ale chcem este nieco viac, preto ta skola. Inak som pracovala aj na zakaznickej podpore, alebo v bufete , klasicka administrativna nespecializovana praca...v zahranici len v oblasti hotelierstva

Hotelová akadémia nie je odbor, ale stredná škola. Máš ju, či chceš na ňu ísť?