Je kontakt s inšpektorátom práce naozaj anonymný?
Dobry den, vie zamestnsvatel zistit či som niečo riesila s inšpektorátom práce? Nemyslim ,ze som podala podnet ale pytala som si radu ... Inšpektorát som kontaktoval cez anonymný formulár , aj mi dali odpoved a samozrejme som mala pravdu ja a nie zamestnávateľ.Problem je ,ze v práci o tom vedia.Ako je to mozne 🤔
@pluss tak ako ano odpisali mi na moj email , ale ako to doslo az k zamestnávateľovi ked som ani nazov firmy nenapisala
Asi len vydedukovali,že ty si riešila daný problém. Tak kto iný by podal podnet.
@koniarova ale ja som nepodavala podnet, ani nezadala nazov firmy ...iba som si pytala radu
Neboj sa nicoho. Spytaj sa, odlial maju informaciu, ze si kontaktovala inspektorat.
@koniarova zadavas tam iba som email kam ti pride odpoved ,tusim bolo to pred 2r co som tam pisala ...riesia to teraz
Inšpektorát pochybujem,že si pracne vyhľadáva kde robíš a ide robiť poriadky so zamestnávateľom. To ťažko.
Tak im povies, ze si nic take nepamatas. Spytaj sa, kedy to bolo a v akej veci. Bud pokojna.
@dadis vraj ma nasli podla emailu , preto sa pytam ci je take konštatovanie inšpektorátu ozaj anonymne ... možno ma niekto podobnu skúsenost 🤷🏼♀️
Tak tam maju znamych alebo podplatenych. Aj jeden d.bil sa chvalil ze tam ma znamych, takze jeho zamestnanci si nic nepomohli a porusoval vsetko.
Povedz, ze si nie si vedoma nicoho, ze chces vidiet pisomne od inspektoratu o co konkretne islo. Ak by taketo informacue oficialne inspektorat komukolvek poskytol, mal by z toho mega pruser s ochranou osobnych udajov. Kym ti nic nedaju oficialne, povedz ze to je blbost, o nicom nevies a chces vidiet papier od inspekcie, lebo ty si nie vedoma ziadneho kontaktu s inspekciou.
@dadis dobry napad 👌🏼 ale tak v takom pripade by musel ten "niekto" vynášať vsetky e-maily ktore im prisli ,kedze ja som nazov firmy nezadala 🤦🏼♀️
To sa mi stále nezdá.🤷 Načo by si preboha niekto dával takú námahu. Nejaká kamoška ťa nenatrela?

Z emailu alebo šiel dopyt?