icon

Je práca v záložni bezpečnou voľbou?

Včera o 14:52

Je podľa vás v pohode praca v záložni? Prve mi napadlo že neviem co sa týka bezpečia, predsa chodí tam asi kadekto. Isli by ste tam robit? Vás názor?

martinmmartin
Včera o 15:11

Skor musis byt sociopat bez empatie lebo tie osudy ta dokazu uplne polozit. Bezpecnost nebude problem az taky

autor
Včera o 15:15
@martinmmartin

Skor musis byt sociopat bez empatie lebo tie osudy ta dokazu uplne polozit. Bezpecnost nebude problem az taky

@martinmmartin nad tým som sa ani nezamýšľala veru

anonym_57034f
Včera o 15:59
@martinmmartin

@martinmmartin nemusis. Ako keby ti každý jeden zákazník hovorí celý svoj životný príbeh, nereálne.

anonym_5f897d
Včera o 16:55

nie, nerobila by som.

anonym_ba3cc4
Včera o 17:04

@anonym_autor všetko je pod kamerami a vždy sú dvaja, ale stat sa môže cokolvek

anonym_0c525a
Včera o 17:12

Aj pumpa je nebezpecna,aj herne a ludia tu pracu normalne robia.Ak je tam dobry plat,nevahala by som.

lindous
Včera o 17:52

Nešla by som tam robiť, lebo mam dosť iných a pre mňa vhodnejších možnosti… ale ak by to bolo medzi tým byt nezamestnaná a robiť v záložni, pripadne by to bolo výrazne výhodnejšie ako moja súčasná práca, tak by som išla samozrejme

anonym_59242a
Včera o 17:56

Uvažovala som jedného času ale nevyhovovala mi pracovná doba. Mala som menšie deti. Keby teraz nedajbože prídem o prácu hlásila by som sa tam znova.

anonym_7546b8
Včera o 23:00
@anonym_0c525a

Aj pumpa je nebezpecna,aj herne a ludia tu pracu normalne robia.Ak je tam dobry plat,nevahala by som.

@anonym_0c525a dnes je už aj pôda školy nebezpečná