Je práca v záložni bezpečnou voľbou?
Je podľa vás v pohode praca v záložni? Prve mi napadlo že neviem co sa týka bezpečia, predsa chodí tam asi kadekto. Isli by ste tam robit? Vás názor?
Skor musis byt sociopat bez empatie lebo tie osudy ta dokazu uplne polozit. Bezpecnost nebude problem az taky
@martinmmartin nad tým som sa ani nezamýšľala veru
Skor musis byt sociopat bez empatie lebo tie osudy ta dokazu uplne polozit. Bezpecnost nebude problem az taky
@martinmmartin nemusis. Ako keby ti každý jeden zákazník hovorí celý svoj životný príbeh, nereálne.
nie, nerobila by som.
@anonym_autor všetko je pod kamerami a vždy sú dvaja, ale stat sa môže cokolvek
Aj pumpa je nebezpecna,aj herne a ludia tu pracu normalne robia.Ak je tam dobry plat,nevahala by som.
Nešla by som tam robiť, lebo mam dosť iných a pre mňa vhodnejších možnosti… ale ak by to bolo medzi tým byt nezamestnaná a robiť v záložni, pripadne by to bolo výrazne výhodnejšie ako moja súčasná práca, tak by som išla samozrejme
Uvažovala som jedného času ale nevyhovovala mi pracovná doba. Mala som menšie deti. Keby teraz nedajbože prídem o prácu hlásila by som sa tam znova.
Aj pumpa je nebezpecna,aj herne a ludia tu pracu normalne robia.Ak je tam dobry plat,nevahala by som.
@anonym_0c525a dnes je už aj pôda školy nebezpečná