Kaufland - stravné lístky
Dobrý deň, dostala som stravné lístky značky UP dejeuner v hodnote 7,8€ a zaujíma ma koľko takýchto lístkov mi zoberú za jeden nákup v Kauflande. Ďakujem.
Jeden nákup nie je obmedzený počtom stravných lístkov, no stravné lístky je možné použiť len na nákup stravy, teda žiadna kozmetika, žiadny alkohol, hračky...
a odkial mam ja vediet za kolko urobis nakup?
Ved si nakup, a uvidis. Zakladna matematika, ako som uz pisala vyssie...
Možno len doplním jasnú vec, z lístka sa nevydáva.
Takže ak nakúpiš napr za 80 eur a dáš 10 lístkov v hodnote 78 eur, tie 2 eurá ti nevrátia.
@vkatush podla tvojho prikladu musi 2e doplatit. To ti krapet nevyslo...
A okrem ineho, aj keby dala viac listkov ako je suma, tak jej tie listky navyse vratia. Nemoze mat pokladnicka v kase viac, ako je nakup, s tym, ze sorry nevydava sa. Aspon v Kauflande isto nie.
Cize keby mala nakup napr. 75e, a ona by chcela dat 10 listokov, ze ok, 3e ozelie, tak to nejde, ta pokladna tu pracovnicku ani nepusti. Zobrat a zadat do pokladne moze max. 9 ks listkov za 70,2e, a zvysok 4,8e treba doplatit hotovostou alebo kartou.
Môžeš zaplatiť lístkami aj nákup za tisíc eur, ak máš toľko lístkov a máš v nákupe len potraviny. Toto si asi chcela vedieť.
To je tak keď ľudia odmietnu € ktoré berú v každom obchode bez obmedzenia a nestrácajú platnosť ako lístky, ale sa nechajú oklamať a berú si stravné lístky s obmedzeniami a potom riešia čo kde môžu za lístky kúpiť.
Ja mam sice gastro kartu edenred ale mam limit denne s nou mozem platit maximalne 90 eur. Skus ist na stranku Up ci tam nieje pisane v casti FAQ caste otazky... Ja som to tak nasla 🙂
Prevadzkovatelia gastro prevadzok robia bezne nakup potravin na pripravu jedal v obchodnych retazcoch a za nakup platia gastrolistkami, ktorymi zaplatili za jedlo zakaznici. Je uplne bezne takto vidiet nakupovat po otvoreni obchodu vela podnikatelov a nie su to nakupy za par eur. Nikdy som nevidela, aby to nejaky predavac riesil...

podla toho kolko nakupis, a co.
Ak to budu potraviny, tak podla sumy. Ved delit hadam vies. vysledna suma za potravinovy tovar (alko, drogeria a ine sa nerata, to platis cash alebo kartou) / 7,8 (teda hodnota listku) = pocet listkov, ktore vies pouzit.