Máte skúsenosti s prácou telefonistu pre A&A Telepartners?
Dobrý deň vespolek. Máte prosím niekto skúsenosti ako telefonista u A&A Telepartners s. r. o.?
Celkom obzerám ich ponuku pretože hľadám prácu na home office a potrebujem flexibilný čas kvôli mojej mame ktorá je chorá. Nenašiel som nikde žiadne recenzie, žiadne referencie od zamestnancov až mi to príde také nereálne že investujem do toho čas a zarobím. Referencie síce majú ale ja by som chcel referencie od zamestnancov. Dá sa tam naozaj zarobiť? Pred tým som robil zákaznícku podporu ale riešil som prichadzajúce hovory nie cold calling. Ktorá pozíciia je lepšia? 4ka alebo ekologické zdroje? Ak sa tu niekto nájde kto má reálne skúsenosti budem naozaj rád. Nechcem investovať čas do niekoho kto nemá ani referencie ani recenzie od ľudí čo tam pracovali. Ďakujem a želám pekný zvyšok dňa
@tomaszmesta nemam priamu skusenost, ale tiez som to riesila. je to praca na zivnost, cize ziadna istota. na nete nie su ziadne recenzie a podla registra su prakticky bez trzeb. ak chces skusit, chod do 4ky, tam aspon predavas nieco konkretne. ale ak potrebujes stabilny prijem kvoli mame, hladala by som nieco ine. 🙂
@laura19102 Ja som mal kedysi živnosť to by nebol problém no len presne to ma odrádza že oni sa takto zbavia zodpovednosti a mnoho ľudí robí pre nich kvázi aj zadarmo, pokiaľ sa niekomu nedarí. No ešte počkám či sa nájde niekto so skúsenosťou ale ďakujem za info 🙂
@laura19102 Ja som mal kedysi živnosť to by nebol problém no len presne to ma odrádza že oni sa takto zbavia zodpovednosti a mnoho ľudí robí pre nich kvázi aj zadarmo, pokiaľ sa niekomu nedarí. No ešte počkám či sa nájde niekto so skúsenosťou ale ďakujem za info 🙂
@tomaszmesta Rozumiem uplne. Je fajn, ze si to takto zanalyzoval a nehrnies sa do toho po hlave. Keby som nieco overene nasla, dam ti vediet. Drz sa 🫶🏽
Určite nie, poznám ľudí čo to skúsili, to nie je seriózna praca
@daniela022 a co presne na tom nie je seriozne? co sa predava? Napis o tom co najviac prosim
@tomaszmesta Rozumiem uplne. Je fajn, ze si to takto zanalyzoval a nehrnies sa do toho po hlave. Keby som nieco overene nasla, dam ti vediet. Drz sa 🫶🏽
@laura19102 Si zlatá ďakujem 🙂
Určite nie, poznám ľudí čo to skúsili, to nie je seriózna praca
@daniela022 Super ďakujem za info

@tomaszmesta nemam priamu skusenost, ale tiez som to riesila. je to praca na zivnost, cize ziadna istota. na nete nie su ziadne recenzie a podla registra su prakticky bez trzeb. ak chces skusit, chod do 4ky, tam aspon predavas nieco konkretne. ale ak potrebujes stabilny prijem kvoli mame, hladala by som nieco ine. 🙂