Máte skúsenosti s prácou v Union poisťovni?
Máte niekto skúsenosti s prácou v union? Už skoro rok si hľadám prácu, no neúspešne. Vzdelanie mam sš- obchodná akadémia. Ozvali sa mi teraz v pondelok z unionu že by ma k 15.12. zamestnali na riadny pracovný pomer. Odrádza ma však naháňanie poistiek, že by som tých ľudí musela otravovať, akoby to bolo s plnením planov. Neviem sa rozhodnúť či to vziať.
Toto by som ja nerobila, radsej umyvat hajzle s prepacenim ako sa niekomu nonstop pchat do zadku
my mame skor vo firme opacny problem, ze mame toho strasne vela lebo mame projekty a tak firma hlada novych spolupracovnikov..
@zuzubb007 ved toto. V dnešnej dobe si ľudia rozmyslia kam dajú peniaze. A pri predstave že mám niekomu zavolať s ponukou poistenia mi sťahuje žalúdok. Ale keď ja už chcem pracovať riadne na zmluvu, nie už len dohody. Aši pôjdem robiť fakt radšej predavačku do lidla
a je to určite naháňanie poistiek? ja som robila na likvidácii poistných udalostí a bola som spokojná.
@mondolina je to na pobočke, teda praca s klientami. Nové zmluvy, riešenie poistných udalostí, servis starých zákazníkov....
Union je dobrý zamestnávateľ, veď keď budeš na pobočke nebudeš chodiť do terénu zháňať klientov.
@mondolina chodiť za nimi nie. Ale telefonovať a oslavovať ich priamo na pobočke už áno. Mne ako klientovi v banke je to neprijemne. A plány nepustia.
Keby som bola skoro rok doma, brala by som hocico. Co mozes stratit tym, ze tu pracu vyskusas? Mas aj inu ponuku?

ja som prave preto sla inde. v akom meste si?