Môže byť táto práca podvod?
Hľadám brigádu, najlepšie z domu keďže som na materskej. Vyskočila mi táto reklama, vyzerá to lákavo no nie veľmi dôverne. Nemáte náhodou niekto skúsenosť? S veľkou pravdepodobnosťou asi ide o nejaký podvod že?
https://chatujuci.com/
V minulosti som sa na niečo také dala. A katastrofa. Písanie so starými nechutnymi uchylakmi. Správy museli mať určitý počet znakov. No fuj .. nikdy viac by som sa na to už nedala . Nebolo to presne z tejto "firmy" ale písali presne to isté
Ani ja som si to nevšimla. Stále mi tvrdili,že to len tak budem si písať o počasí a tak. No len ked mi večer začali chodiť tie správy do hnus.
V ten večer som všetko povypinala,že kašlem na to. A na druhý deň som im iba zavolala, že takáto práca mi nevyhovuje, na základe jej obsahu. A úplne v pohode sme to ukončili. Žiaden problém nebol.
Nič som nenašla. Väčšina takýchto práci na doma je predávanie kozmetiky alebo mi to prišlo ako podvod .. tiež si niečo hľadám také na doma. V novembri sa mi narodi bábätko tak som chcela niečo také jednoduché, ale je to ťažké
Raz som reagovala na takýto inzerat. Mala som si pisat s chlapmi na akékoľvek témy. Cieľom bolo získať intenzívnu komunikáciu, čím viac prijatých správ tým viac zarobíš. Takze určite počítaj s tým, že budeš musieť pisat uchylakom ako im ho “mydlis”
@annamaria_65 chcela by som sa spýtať či k tejto práci treba živnosť alebo vám dajú pracovnú zmlúvu? Ďakujem.

Kto vie. Zaujímavé a lákavé ale mne sa to nezdá.