Neodoslalo mi účtovnú závierku
3. nov 2020
Ahojte prosím pomoc... Včera večer som podala daňové priznanie, vš ôk, účt závierku som spracovala dlhšie, popravde ani som už nevidela. Kontrolujem odoslanie a účt závierku nemám medzi odoslaný i ani rozpracovaný i? Co mam urobiť? Navyše nasla som ze tam mam chybne zaúčtovanie miezd. Mam poslať prázdnu aspoň? Ci to už od pokuty ma neminie..? Som zúfalá...
@kubinkovamaminka nie som zas expert cez pokuty, kolegyňa naposledy dostala pokutu 60€, tuším za nepodanie súhrnného výkazu. Takže určite 60€ vie človek aj lepšie oplieskať, ale tiež to nie je na "vešanie sa" . Občas proste človek urobí aj chyby.
@doty1 ďakujem... Asi ma vykoti.. Ale zo srdca ďakujem. Idem sa vyrevat aká som sprostá...

@kubinkovamaminka najskôr kľud ... ak robíš účto viacerým, tak si skontroluj či si závierku neposlala pod iným daňovníkom. Ak robíš len sebe, tak zavolaj dnes správkyni a over si, že závierka je naozaj neprijatá. Ak nie je odoslaná - ak je potrebné oprav ju, detto DP ak je potrebné, a odošli. Ospravedlň sa klientovi alebo zamestnávateľovi a odlož si na pokutu. Potom si daj kávu a sľúb si, že urobíš všetko preto aby sa to viac nestalo 🙂