Počet gastrolístkov za marec
Zdravím všetkých, viete mi povedať ako sa počítajú gastrolístky. Za marec mám 20 ks. V januári som nechýbala je tam vlastne 20 pracovných dní a plus 2 sviatky. Pracujem v administratíve od pondelku do piatku. Nemala som dostať 22 gastrolistkov? Tak má marec pracovných dní. Mínus zrejme januar ale sviatky sa nezapocitavaju a neodrátavau či? Ďakujem za radu
@anonym_autor preco minus januar? Praveze minus februar - tolko, kolko dni si vo februari neodpracovala
Marec má 22 pracovných dní a ja mám iba 20 gastrolistkov. Prečo?
Čo sem pleties január?
Niektorí zamestnávatelia poskytujú lístky/príspevok až na začiatku nasledujúceho mesiaca na základe skutočne odpracovaných dní v predchádzajúcom mesiaci.
Február mal presne 20 pracovných dní.Odrobila si všetky?
Ak si mala január, február dovolenku tak ti stiahli dva stavné lístky, normálna vec, počas dovolenky nemáš nárok na stravne
@anonym_autor Môže sa odrátavať aj január. To si išla do práce hneď 2. januára? Nemala si lekára alebo nejaké školenie (t.j. v ten deň cesťák)? Mimochodom, toto je taká triviálna vec, že nechápem, prečo sa to neopýtaš u vás mzdárky. Milujem kolegyne, ktoré takéto veci riešia so všetkými kolegyniami aspoň týždeň, namiesto toho, aby sa ma proste prišli opýtať :(
Tak zrejme bude odratany február, spýtam sa zajtra účtovníčky, nech viem ako to ráta
Tak zrejme bude odratany február, spýtam sa zajtra účtovníčky, nech viem ako to ráta
@anonym_autor Ráta sa to nasledovne: počet pracovných dní v marci mínus Tvoja neprítomnosť vo februári. Toľko máš nárok na marec.

Keďže sviatky nepracuješ, nemáš nárok na gastrolístky. Počítajú sa pracovne dni, resp. odpracované.
Z akého dôvodu by ti ich mali dať? To by si si mohla potom aj na víkendy pýtať.