icon

Práca

Dnes o 18:35

Ako dlho si hľadáte akúkoľvek prácu ? Firmy krachujú, podnikanie 0 bodov.

anonym_ba7307
Dnes o 18:36

ja od augusta ale mám malé dieťa takže asi aj to zavaži a pritom hlavne mesto

anonym_a3ab83
Dnes o 18:45

Situácia na trhu nie je dobrá a bude ešte horšia. Smerujem do recesie. Čiže zastavené nábory, znižuje sa headcount, zmrazujú sa mzdy, prepúšťajú sa zamestnanci, a ak chce firma generovať zisk, tak potrebuje znižovať costy, čiže minimálne zastavuje vzdelávanie, benefity apd. Naberajú sa iba urgent pozície a kandidátov je na trhu veľa.

anonym_6ab081
Dnes o 18:51
@anonym_ba7307

ja od augusta ale mám malé dieťa takže asi aj to zavaži a pritom hlavne mesto

@anonym_ba7307 aj ja od septembra bratislava. Cele zle.

autor
Dnes o 18:54

To poriadne zle s tou prácou…

autor
Dnes o 18:55

Keď už v hlavnom meste nič…

autor
Dnes o 18:59

Iné regiôny sú na tom ako ? Našli ste prácu hoccijakú

anonym_6257e2
Dnes o 19:02

Tento mesiac som dostala 2 ponuky, napriek tomu, že nič nehľadám ale mimo môj odbor je to celkom veľká bieda, kamošky po RD hľadajú už pár mesiacov.

autor
Dnes o 19:11

Aké ponuky

anonym_aaaea5
Dnes o 19:14

V januari mi skoncil rodicak ale od roka robim,takze som nemala problem s pracou po rodicaku.Praca,co som bola pred rd tak sa firma odstahovala a dostali sme odstupne a vyplatenu dovolenku.

ivicatolic
Dnes o 19:31

@anonym_autor tu sa to nepýtaj, tu sú samé super kočky s platom aj cez 3000 😁😂😁

anonym_58eb86
Dnes o 19:36

@anonym_autor no ja som čerstvo nezamestnaná do konca apríla čerpám dovolenku, fa sa odsťahovala do Poľska a to mám v októbri 50 a nevidím to veľmi dobre. Okrem zdravotníkov, učiteľov a kamionistov čistá bieda

anonym_14d88e
Dnes o 19:37
@anonym_autor

Aké ponuky

@anonym_autor aké máš vzdelanie a čo hľadáš je celkom podstatne.U nás hľadajú do automobiliek na pozície manažérske, vedieť jazyky a nejaké programy v PC.Ja si pamätám, že pred 7.rokmi hľadala super firma, hneď blízko domu človeka na pozíciu nakupcu..ozvali sa mi, lebo som vtedy vedela AJ ( teraz už vedia skoro všetci) a teda všetko super a dal mi notebook, že mám urobiť nejaké mikro/makro Excel tabuľky..ja ani netušila, co to je po rodicaku.Takze ma ten šéf ešte ‘vyhukal’, že čo som robila na tom rodicaku! V tom mi volali ešte zo škôlky, tak som musela odísť z pohovoru.Pointa je, že veľa žien si doslova užíva rodicak ako ja, nevzdelava sa a potom nevie ponúknuť nič extra zamestnávateľovi..Preslo 7 rokov a s prácou to je extrémne ťažké, každý si drží miesto aj keď mu tam je zle,ale boji sa, že si nenájde tak ľahko prácu.A dodnes som sa nenaucila Excel🙈 no lenivá som.

anonym_14d88e
Dnes o 19:40
@anonym_58eb86

@anonym_autor no ja som čerstvo nezamestnaná do konca apríla čerpám dovolenku, fa sa odsťahovala do Poľska a to mám v októbri 50 a nevidím to veľmi dobre. Okrem zdravotníkov, učiteľov a kamionistov čistá bieda

@anonym_58eb86 na akej pozícii si robila a ako dlho? Tiež mám obavy o seba..kamoska v 50 stratila prácu, nič sa jej nedarilo.Potom ochorela, operácia a teraz rieši invalidný ( proste ho chce a rieši rôznych doktorov). Deti vyrástli, hypo už nemajú a že to im s mužom stačí.Muz ma vysoký dôchodok vojaka/policajta.

anonym_58eb86
Dnes o 20:01

@anonym_14d88e team leader v sklade 2 roky, dieťa ešte nevyrástlo (14 rokov) a hypotéka tiež ešte nie je splatená a už mám absolútnu dysfunkciu motivačného systému čo sa týka ďalšieho hľadania si práce

autor
Dnes o 20:03

Veď to práca sa pomaly akosi vytráca

autor
Dnes o 20:04

Keď nevieš anglinu tak ani neexistuješ

anonym_feacb3
Dnes o 20:11

@anonym_autor ja som si zacala hladat robotu v januari po rodicaku a v marci som nastupovala. Ale poviem to tak, ze som k nej prisla ako slepe kura k zrnu, mala som velke stastie. Aj ked musim dochadzat cca 50km stale lepsie ako byt nezamestnana.

anonym_33d116
Dnes o 20:28
@anonym_autor

Keď nevieš anglinu tak ani neexistuješ

@anonym_autor a čo ti brani sa ju začať učiť? nemas v zivote nejake ciele?