Práca na benzínke
Kto pracujete alebo ste pracovali na benzínke (Shell) je to v pohode práca? Premýšľam, že by som sa ozvala na inzerát na dohodu, mala by som o euro vyššiu hodinovku ako v hoteli na recepcii. Na hoteli mám ale kľud, môžem si tam robiť v podstate čo chcem, práce je tam malo a nikto po mne nechce aby som ľuďom nútila nejaké produkty alebo služby. Išli by ste do toho?
Určite je výhodou mať v životopise dlhšiu prax ako recepcna v hoteli, ako obsluha benzínky
@aylinn to je len práca na dohodu popri škole. Ani jedna práca nie je výhodná v tomto ohľade.
moja neter robila, ale tam sa nezastavíš, stále na nohách a musíš robiť rýchlo, robila aj v noci, neodporúčam
Určite nie viac práce, môžeš prerobiť peniaze, blokujes, doklad tovar, robíš kávu...zostala by som na recepcii a čítala časopis🙂
rozhodne by som prácu recepčnej za obsluhu benzínky nemenila... Máš hmotnú zodpovednosť, občas ti môže niekto ujsť bez platenia a je problém, stane sa, že v noci sa nahrne partia ožratých... Sú to výnimočné situácie, ale stávajú sa. K tomu bežné povinnosti, ktorých rozhodne nie je málo.
Len ty pekne sedkaj kde si.... môj muž pracoval 18.r na Benzinke a Ver mi po tomto netúži nikdo!? A Shellka je kapitola sama o sebe plus pripravovať stravu, piecť kolačky Kvantum ľudí Non stop niečo
Ak chces ako studentka vacsi zarobok a nejde ti o to, co mas v zivotopise chod do gastra.
Alebo chod na recepciu tam, kde platia viac.

Nie, nevidím žiadne výhody.