Práca v Coop Jednota
Pracuje niekto v jednote na mäse? Da sa to zvládnuť? Pracovná doba?
ja sa priznam ze som usla odtial , som to nezvladla my sme mali aj kurence pecene, dost husta robota
tak pracovna doba zalezi od toho, ako byva otvorene, lebo nie vsade je to rovnako. striedaju sa ti ranne a poobedne, niekedy sa robi aj cely den. aspon teda u nas je to takto, vo vasej jednote to moze fungovat inak.
hlavne si pozri či v prípade inventúry ak bude manko nebudeš doplácať....
už sa to tu preberalo niekoľkokrát kde maminky písali že pri každej inv. nechajú 300 -400 e z výplaty na manko...
Záleží aj na tom, aké máš predošlé pracovné zručnosti a znalosti.. ale je to dosť namáhavá práca...
Robila som v jednote cca 10 rokov medzi tým materská, práci bola fajn len to že nechceli paragrafy uznávat o ocr ani počuť ....nikdy viac už len s týchto dôvodov
Pred casom som videla na dverach ze 650 v hrubom ale dufam ze sa to zdvihlo alebo to bol preklep. Natahovat sa s prepravkami od piatej rana za 500 eur, na hlavu.

Ja som pracovala tam pred časom, dá sa to. Robila som poobednú zmenu od 12:30 do 21:00, pričom predaj skončil o 20:00 a potom sa upratovalo, čistilo, balilo. Bola to pekná práca, mala som štastie na milých zákazníkov.