Práca v Jaguar Land Rover
Ahojte, pracuje tu niekto v Jaguar Land Rover v Nitre? Alebo neisiel tam niekto pracovat v poslednej dobe?
Ja som tam poslala zivotopis na vikendove smeny, aj my zavolali naspat, hovorili ze ma budu volat na pohovor. No odvtedy nic, ja cakam kazdy den na telefonat a nic. Uz to bolo minuly tyzden pondelok co mi zavolali. Podla Vas mam este na nich cakat ze mi zavolaju alebo mam hladat druhu pracu?
Ahoj. Ozvali sa ti? Lebo ja čakám už mesiac, už som tam volala aj druhýkrát a aj vtedy mi povedali že sa ozvú, že mám čakať
@bazarica Ahoj, hned na druhy den ozvali ano. Potom 15.ho som bola na pohovore. A uz zajtra idem podpisat zmluvu
@bazarica naozaj? Možno ešte budú mať miesto pre teba. Dneska som tam bola, a minimálne 3 ľudí poslali domov lebo neprešli cez lekársku prehliadku.
Sesternica tam chvilku robila ale dlho sa tam veru neohriala tušim ani skúšobnú dobu nie a sama odišla..že velmi namáhavé🙂 Podla mňa,všetky tieto fabriky sú na jedno kopyto pokial robíte manuálnu robotu a nie niekde v kancelárii s papiermi
Ja som dal email-
Na druhý deň mi volali
Že budú volať na pohovor
To kedy volajú?

Skusila by som sa pripomenúť emailom