icon

Práca v Jaguari Nitra - skúsenosti a platové podmienky

ghost1993
14. feb 2026

Dobrý deň , keď je taká situácia v automobilovom priemysle tak aká je, tak sa chcem spýtať ohľadom práce v Jaguári. Zaujímam sa momentálne o výrobného operátora. Dlhšie pozerám prácu v Nitre a mám záujem sa tam presťahovať za prácou. Mno akože mi je už 32 rokov a už uvažujem o zmene. Zaujíma ma hlavne aj plat aby som neživoril z mesiaca na mesiac. Samozrejme plat na SVK nie je bohviečo ale že či v januári sa dá aj trošku zarobiť. Nepoznám ztadial nikoho.

anonym_824ed9
14. feb 2026

Už si chcel pracovať v Kauflande, chcel si byť šofér autobusu alebo kamiónu a teraz ťa napadol JLR, hoci si písal, že výrobu už nechceš? Za dva roky, čo to riešiš si sa nikde neposunul...

ghost1993
autor
14. feb 2026
@anonym_824ed9

Už si chcel pracovať v Kauflande, chcel si byť šofér autobusu alebo kamiónu a teraz ťa napadol JLR, hoci si písal, že výrobu už nechceš? Za dva roky, čo to riešiš si sa nikde neposunul...

@anonym_824ed9 Kaufland berie len na skrátený úväzok , šofér kamiónu alebo autobusu ma nepustí očná doktorka keďže nosím okuliare , keď som bol naposledy u očnej , takže zmena plánu , už len pokračovať vo výrobe pokiaľ nebude iná možnosť v Nitre prípadne blízko Nitry , alebo nejaká iná rada ?

anonym_824ed9
14. feb 2026
@ghost1993

@anonym_824ed9 Kaufland berie len na skrátený úväzok , šofér kamiónu alebo autobusu ma nepustí očná doktorka keďže nosím okuliare , keď som bol naposledy u očnej , takže zmena plánu , už len pokračovať vo výrobe pokiaľ nebude iná možnosť v Nitre prípadne blízko Nitry , alebo nejaká iná rada ?

@ghost1993 prečo si sa za tie roky kariérne neposunul? Shift leader, Gap leader, alebo sklad, resp. niečo? Si na rovnakej pozícii tie roky? Myslíš, že JLR ti zmení život?

ghost1993
autor
14. feb 2026
@anonym_824ed9

@ghost1993 prečo si sa za tie roky kariérne neposunul? Shift leader, Gap leader, alebo sklad, resp. niečo? Si na rovnakej pozícii tie roky? Myslíš, že JLR ti zmení život?

@anonym_824ed9 čo pracujem vo firme to sú skôr pozície určené len dopredu vybratí ľudia , u nás kariéra skoro nič neznamená , preto rozmýšľam prečo od všetkého , mám toho tu po krk , toľko k tomu, vieš mi poradiť nieco v Nitre alebo v okolí ?

mimachicha
14. feb 2026

@ghost1993 takto uvadza plat profesia

anonym_b995f2
15. feb 2026

V prvom rade si slaby kus. Nevies sa sam rozhodnut a ist si za cielom. Automobilky maju dobry rast alevtiez iba pre dravcov co ty nebudes, ale mozes tam robit roky a mat stabilny prijem.

anonym_c4500c
15. feb 2026

Ahojte,aj mňa zaujíma koľko sa zarába v čistom v jaguári?
Tiež rozmýšľam ísť tam robiť,aby som viac si zarobila.

anonym_809309
15. feb 2026
@ghost1993

@ghost1993 robím v doprave a mame aj šoférov, ktorí majú úplne ‘hrube’ sklíčka .. vysoké dioptrie a zarábajú od 2500-3500.. ale jazdia zahraničie, vikendy mimo domova , ti čo zarábajú viac..majú urobene km

ghost1993
autor
16. feb 2026
@anonym_809309

@ghost1993 robím v doprave a mame aj šoférov, ktorí majú úplne ‘hrube’ sklíčka .. vysoké dioptrie a zarábajú od 2500-3500.. ale jazdia zahraničie, vikendy mimo domova , ti čo zarábajú viac..majú urobene km

@anonym_809309 napíšte mi súkromnú správu , mám zopár otázok

anonym_a02ae9
27. feb 2026
@anonym_809309

@anonym_809309 aké vysoké dioptrie myslíte?

anonym_809309
27. feb 2026
@anonym_a02ae9

@anonym_809309 aké vysoké dioptrie myslíte?

@anonym_a02ae9 už si nepamätám,ale pýtala som sa ho, lebo mal extrémne hrube sklíčka a zaujímalo má to, ale on mal aj nejakú očnú vadu..a veľa šoférov chodí do kancelárie s okuliarmi na denne nosenie.

anonym_a02ae9
2. mar 2026
@anonym_809309

@anonym_a02ae9 už si nepamätám,ale pýtala som sa ho, lebo mal extrémne hrube sklíčka a zaujímalo má to, ale on mal aj nejakú očnú vadu..a veľa šoférov chodí do kancelárie s okuliarmi na denne nosenie.

@anonym_809309 akurat som bol u ocnej a hovori mi ze max -+4 dioptri, ja mam cca +5 dioptri, na internete pisu vsade ze max -+6 dioptri. Zmenit ocneho alebo ma pravdu?

anonym_c17765
2. mar 2026
@ghost1993

@anonym_809309 napíšte mi súkromnú správu , mám zopár otázok

@ghost1993 dobre si to rozmysli,a hlavne chod tam,kde viac zarobis.A ked automobilky,musis si byt vedomi,ze je to pasova robota,takze ani na wc ked nutne potrebujes.