Práca v Jaguari Nitra - skúsenosti a platové podmienky
Dobrý deň , keď je taká situácia v automobilovom priemysle tak aká je, tak sa chcem spýtať ohľadom práce v Jaguári. Zaujímam sa momentálne o výrobného operátora. Dlhšie pozerám prácu v Nitre a mám záujem sa tam presťahovať za prácou. Mno akože mi je už 32 rokov a už uvažujem o zmene. Zaujíma ma hlavne aj plat aby som neživoril z mesiaca na mesiac. Samozrejme plat na SVK nie je bohviečo ale že či v januári sa dá aj trošku zarobiť. Nepoznám ztadial nikoho.
Už si chcel pracovať v Kauflande, chcel si byť šofér autobusu alebo kamiónu a teraz ťa napadol JLR, hoci si písal, že výrobu už nechceš? Za dva roky, čo to riešiš si sa nikde neposunul...
@anonym_824ed9 Kaufland berie len na skrátený úväzok , šofér kamiónu alebo autobusu ma nepustí očná doktorka keďže nosím okuliare , keď som bol naposledy u očnej , takže zmena plánu , už len pokračovať vo výrobe pokiaľ nebude iná možnosť v Nitre prípadne blízko Nitry , alebo nejaká iná rada ?
@anonym_824ed9 Kaufland berie len na skrátený úväzok , šofér kamiónu alebo autobusu ma nepustí očná doktorka keďže nosím okuliare , keď som bol naposledy u očnej , takže zmena plánu , už len pokračovať vo výrobe pokiaľ nebude iná možnosť v Nitre prípadne blízko Nitry , alebo nejaká iná rada ?
@ghost1993 prečo si sa za tie roky kariérne neposunul? Shift leader, Gap leader, alebo sklad, resp. niečo? Si na rovnakej pozícii tie roky? Myslíš, že JLR ti zmení život?
@ghost1993 prečo si sa za tie roky kariérne neposunul? Shift leader, Gap leader, alebo sklad, resp. niečo? Si na rovnakej pozícii tie roky? Myslíš, že JLR ti zmení život?
@anonym_824ed9 čo pracujem vo firme to sú skôr pozície určené len dopredu vybratí ľudia , u nás kariéra skoro nič neznamená , preto rozmýšľam prečo od všetkého , mám toho tu po krk , toľko k tomu, vieš mi poradiť nieco v Nitre alebo v okolí ?
V prvom rade si slaby kus. Nevies sa sam rozhodnut a ist si za cielom. Automobilky maju dobry rast alevtiez iba pre dravcov co ty nebudes, ale mozes tam robit roky a mat stabilny prijem.
Ahojte,aj mňa zaujíma koľko sa zarába v čistom v jaguári?
Tiež rozmýšľam ísť tam robiť,aby som viac si zarobila.
@ghost1993 robím v doprave a mame aj šoférov, ktorí majú úplne ‘hrube’ sklíčka .. vysoké dioptrie a zarábajú od 2500-3500.. ale jazdia zahraničie, vikendy mimo domova , ti čo zarábajú viac..majú urobene km
@ghost1993 robím v doprave a mame aj šoférov, ktorí majú úplne ‘hrube’ sklíčka .. vysoké dioptrie a zarábajú od 2500-3500.. ale jazdia zahraničie, vikendy mimo domova , ti čo zarábajú viac..majú urobene km
@anonym_809309 napíšte mi súkromnú správu , mám zopár otázok
@anonym_809309 aké vysoké dioptrie myslíte?
@anonym_809309 aké vysoké dioptrie myslíte?
@anonym_a02ae9 už si nepamätám,ale pýtala som sa ho, lebo mal extrémne hrube sklíčka a zaujímalo má to, ale on mal aj nejakú očnú vadu..a veľa šoférov chodí do kancelárie s okuliarmi na denne nosenie.
@anonym_a02ae9 už si nepamätám,ale pýtala som sa ho, lebo mal extrémne hrube sklíčka a zaujímalo má to, ale on mal aj nejakú očnú vadu..a veľa šoférov chodí do kancelárie s okuliarmi na denne nosenie.
@anonym_809309 akurat som bol u ocnej a hovori mi ze max -+4 dioptri, ja mam cca +5 dioptri, na internete pisu vsade ze max -+6 dioptri. Zmenit ocneho alebo ma pravdu?
@anonym_809309 napíšte mi súkromnú správu , mám zopár otázok
@ghost1993 dobre si to rozmysli,a hlavne chod tam,kde viac zarobis.A ked automobilky,musis si byt vedomi,ze je to pasova robota,takze ani na wc ked nutne potrebujes.

Už si chcel pracovať v Kauflande, chcel si byť šofér autobusu alebo kamiónu a teraz ťa napadol JLR, hoci si písal, že výrobu už nechceš? Za dva roky, čo to riešiš si sa nikde neposunul...