Pracujete za minimálnu mzdu?
Ahojte. Pracujem za minimálnu mzdu. V hrubom 646 e. V čistom 520 e. Firme sa darí. Ale sefovia tvrdia ze nemôžu dat vyšší plat ze nemajú z čoho. Ako znášate vy to ze pracujete len za minimálnu?
Prečo neodides? Nerobila by som za takú mzdu, lebo by som z takého platu jednoducho nedokázala existovať
nepracujem za minimalnu mzdu ale v predchadzajucej praci mi 2 roky ‘zvysovali’ plat..stale do toho nieco prislo a bol to velky corporat, platy si dvihali len nadriadeni, odisla som odtial. Momentalne mi tiez nechcu zvysit ale firma doslovne prechadza financnou krizou a teda neviem, ci to ustoji, plat mam v pohode ale chcela som vyssi..neviem aku poziciu vykonavas ale ak su s tebou spokojni, tak by mohli zdvihnut alebo hladaj si nieco ine…
@doboskam velmi nizky plat ako dlho tam pracujes? vyuzivas aj jazyky? JEdina vyhoda pracovny cas..
@madamcoco ale tak zase to je bezne, ze bez praxe, bez jazyka, len bezne administrativne cinnosti, nemozes cakat viac. Ziadne priplatky, praca s peniazmi.... Tazko povedat, ale tak asi nema ani extra povinnosti.
@martinkatinka zasa aj to je pravda. Ale v tejto situácii, že je niekto ochotný chodiť do práce za taký plat...no neviem..
Aj keď nie je kvalifikovaná, hociktorá predavačka zarobí viac. Alebo vo výrobe niekde vo fabrike.
@martinkatinka okrem administrátor.prac je tam aj práca s pokladňou. Čiže zodpovednost
@doboskam ja som robila aj asistetku riaditela a teraz som predavacka. Uplne bez praxe som si pocas korony nasla pracu.

A aká to je práca? Mesto? Plný úväzok?