Problém s toxickou kolegyňou
Ahojte, mam problém v práci, jedna kolegyňa s ktorou musím spolupracovať, si na mňa akoby zasadla, a už mi to nepríde v poriadku. Minule ma kritizovala pred ďalšími troma kolegami, povedala mi ze všetko pokazim, neovladam svoju prácu a som nemožná. Použila iné, intenzívnejšie slová. Vykolajilo ma to a teraz som v strese, moje telo sa dostalo do takého toho krca...povedala som to nadriadenemu, stoji za mnou. mali ste niečo podobné a ako ste to zvládli, ako sa vyriešili potom tie vzťahy? Vďaka.
@tatisna zisťujem, že takých je viac. Ako Ti radia vyššie. Informuj o tom nadriadeného. Ju ignoruj. Nevšímaj si toho. Ona sa sama prezradí.
Ty povedz kolegom že to nie je pravda, čo o tebe rozpráva.
Viem aké je to ťažké a bolí to. Odčerpáva tým energiu.
Ľutujem také osoby. Nemajú Lásku v sebe. Zlomyseľné.
@tatisna juj, takú kolegyňu ma asi každá z nás🫣 mňa to trápilo asi jeden deň, potom som sa musela nejak obrniť voči tomu a poriadne ju ignorovať, mať ju v péčku, inak by som sa zbláznila… po 2rokoch som odišla a teraz ma ta “Mila kolegyňa” z kilometra zdraví, usmieva, vtiera, vždy keď sa stretneme 🫣
@tatisna ked to bude robit nabuduce vytiahni mobil a zacni ju nahravat, nijako to nekomentuj len nahravaj
A rob si svoju robotu
@tatisna usmievajxsa nannu...problém to nevyrieši.ale tak ju naseres ,že až a ignorácia ..
@tatisna
Samozrejme
Moja manželka mala este lepší krajší prípad
Pracovala v jednom nemenovanom zariadení , došla nejaká nová - papuľnatá a začalo to presne tak ako opisuješ, nuž ťahalo sa to asi rok az papuľnatá z ničoho nič vylepila mojej manželke za ucho - no netrafila lebo moja manželka sa uhla .
Samozrejme slovo dalo slovo a moja manželka jej opätovne vylepila .
Zavolali nadriadeného ktorému moja manželka hovorila o tej papuľnatej , vedel o nej - no ništ neurobil .
Nakoniec to dopadlo tak že celý kolektív obviňoval moju manželku že to ONA až sama dala výpoveď a dostávala sa z toho pol roka , depresie, úzkosti .
Hold aj také sa stáva , radím vám " tebe" veľmi podrobne si vsimaj situácie a podľa toho konaj skôr ako protivník , a tvojmu nadriadenému povedz " upozorní " ho že keď si bude dovoľovať ďalšia papuľnatá " tak nech to ňou rieši
@buminka555 to je hrôza keď kolega/kolegyňa fyzicky zaútočí, chudák manželka, ale aspoň že niečo urobila (vrátila), ja som už bola za nadriadeným, povedal že už sa na ňu sťažovali aj iní, že to bude riešiť. Ja mám tiez už úzkosti z toho, ja nie som až taká papulnata a keď je niekto zákerný, je mi z toho zle. Ešte nikto na mňa tak priamo neútočil...
@buminka555 to je hrôza keď kolega/kolegyňa fyzicky zaútočí, chudák manželka, ale aspoň že niečo urobila (vrátila), ja som už bola za nadriadeným, povedal že už sa na ňu sťažovali aj iní, že to bude riešiť. Ja mám tiez už úzkosti z toho, ja nie som až taká papulnata a keď je niekto zákerný, je mi z toho zle. Ešte nikto na mňa tak priamo neútočil...
@tatisna Keď máš z toho úzkosti , tak to neprejavuj pred protivníkom , lebo to využije proti tebe , najlepšia obrana je ignorovať , vtedy taký človek bude na pochybách

@tatisna
Samozrejme
Moja manželka mala este lepší krajší prípad
Pracovala v jednom nemenovanom zariadení , došla nejaká nová - papuľnatá a začalo to presne tak ako opisuješ, nuž ťahalo sa to asi rok az papuľnatá z ničoho nič vylepila mojej manželke za ucho - no netrafila lebo moja manželka sa uhla .
Samozrejme slovo dalo slovo a moja manželka jej opätovne vylepila .
Zavolali nadriadeného ktorému moja manželka hovorila o tej papuľnatej , vedel o nej - no ništ neurobil .
Nakoniec to dopadlo tak že celý kolektív obviňoval moju manželku že to ONA až sama dala výpoveď a dostávala sa z toho pol roka , depresie, úzkosti .
Hold aj také sa stáva , radím vám " tebe" veľmi podrobne si vsimaj situácie a podľa toho konaj skôr ako protivník , a tvojmu nadriadenému povedz " upozorní " ho že keď si bude dovoľovať ďalšia papuľnatá " tak nech to ňou rieši