icon

Rekreačný príspevok na jeden pobyt si uplatní muž aj žena

4. aug 2021

Baby, robili ste tak niektore, ze jeden pobyt (900 €), ste si rozdelili na polovicu? Jedna faktura na mna a druha na muza? Nech si mozme uplatnit obaja prispevok u zamestnavatela? Tak nam na recepcii radil, len moj uctovnik zas v tom vidi zadrhel 😊

janai1
Odpoveď bola odstránená
11miska07
4. aug 2021

ved to je uplne v poriadku, draha dovolenka, prispevok vies vycerpat do 275 Eur, tak preco nie?

saona
4. aug 2021

pokiaľ ste boli na najmenej 4 dni tak ano

janai1
Odpoveď bola odstránená
saona
4. aug 2021

rekreačný poukaz sa dá preplatiť pokiaľ máš viac ako dve noci, čiže keď sú dvaja mali by mať minimálne 4

viestta
Odpoveď bola odstránená
janai1
Odpoveď bola odstránená
zaba21
4. aug 2021

@saona
To je blbosť

autor
4. aug 2021

@janai1 vdaka baby, za odpoved. Zadrhel neviem aky, ale zdoraznil, ze mam mat fakturu na svoje meno s menami deti a mam si ju uhradit zo svojho uctu - to som samozrejme tak chcela...ale zdoraznil, ze aby NATO NEPRISLI...nechapem ale naco maju prist, vsak ja si uolatnim 450 uer a muz 450...nikoho neoklameme ani nic...preto som nechapala neho poznamke 🤨

saona
4. aug 2021

@viestta
@janai1 a kde píšem niečo iné? sú dve noci minimálne - keďže si chcú dať preplatiť obaja, musia tam byť minimálne 4 noci aby si mohli dať po 2 noci na faktúru aj jeden aj druhý
@zaba21

janai1
Odpoveď bola odstránená
janai1
Odpoveď bola odstránená
majusqa77
4. aug 2021

stacia 2 noci, kludne faktury mozu vyzerat rovnako textom, sumou - akurat teda iny adresat faktury. a idealne zaplatit kazdy zo svojho uctu

majusqa77
4. aug 2021

@saona nemusia tam byt 4 noci

saona
4. aug 2021

@janai1 aha už chápem...

viestta
Odpoveď bola odstránená
zaba21
4. aug 2021

@saona
Som mzdová účtovníčka, rekreačné poukazy som preplácala a je to blbosť. Oni si predsa rozdelia Náklady na pobyt.

autor
4. aug 2021

@janai1 Dakujem moc za odbornu radu 🤗