icon

Skúsenosti s prácou likvidátora poistných udalostí v NN

ivmin
24. jan 2026

Ahojte, po absolvovaní pohovoru v NN poistovni, ma prijali na pozíciu likvidátora poistných udalosti v životnom poistení. Touto cestou by som sa rada spytala, či má niekto skúsenosti s prácou na tejto pozícii v spoločnosti NN, príp. skúsenosti ako likvidátor v iných spoločnostiach. Jedná sa o prácu formou HO, platovo ako junior to nie je bohviečo, ale aktuálne zháňam prácu formou homeofficu. Zaujímalo by ma, aké je pracovné tempo, kolektív, plusy a mínusy práce. Za každú odpoveď vopred ďakujem.

mogaa
25. jan 2026

@ivmin toto ti ale nikto nepovie, jedine likvidátor z NN....ja som sa na takúto pozíciu hlásila ale v inej poisťovni a tam bolo tempo brutálne...na 1 udalosť som mala cca 10-12 minut - zhodnotiť či má klient nárok alebo zamietnuť, nahrať do systému s dôvodom a v prípade zamietnutia volať klientovi...ani som tam nenastúpila

ivmin
autor
25. jan 2026
@mogaa

@ivmin toto ti ale nikto nepovie, jedine likvidátor z NN....ja som sa na takúto pozíciu hlásila ale v inej poisťovni a tam bolo tempo brutálne...na 1 udalosť som mala cca 10-12 minut - zhodnotiť či má klient nárok alebo zamietnuť, nahrať do systému s dôvodom a v prípade zamietnutia volať klientovi...ani som tam nenastúpila

@mogaa na tejto pozicii mi bolo povedane, ze s klientom v kontakte vobec nie sme, vsetko riesia pracovnici na pobockach, hovorili, ze cca 25 zmluv rano dostaneme, ale nie je povinne, ze musia byt aj do konca dna vybavene. Ale tiez co som citala nejake recenzie tak bolo vysoke pracovne tempo. Vobec neviem co urobit. Momentalne som zamestnana po rodicovskej dovolenke v povodnej praci, sice atmosfera v praci je ako pocasie, ale pracovne tempo sa da zvladnut, ale nie je tam moznost HO a bojim sa, ze pritom likvidatorovi nebudem mat cas ani na domacnost a rodinu.

anonym_150c93
25. jan 2026
@ivmin

@mogaa na tejto pozicii mi bolo povedane, ze s klientom v kontakte vobec nie sme, vsetko riesia pracovnici na pobockach, hovorili, ze cca 25 zmluv rano dostaneme, ale nie je povinne, ze musia byt aj do konca dna vybavene. Ale tiez co som citala nejake recenzie tak bolo vysoke pracovne tempo. Vobec neviem co urobit. Momentalne som zamestnana po rodicovskej dovolenke v povodnej praci, sice atmosfera v praci je ako pocasie, ale pracovne tempo sa da zvladnut, ale nie je tam moznost HO a bojim sa, ze pritom likvidatorovi nebudem mat cas ani na domacnost a rodinu.

@ivmin ja pracujem v NN ale na inom oddelení ano je pravda ze likvidatorky maju vela prace a casto robia aj vikendy… ale zase je tam vela iných benefitov ako HO, dni volna navyse, darceky, fajn kolektiv ale teda necakaj ze počas HO budes mat cas upratovat a podobne to nie a teda viem ze napr na tomto oddelení nedostávajú ani odmeny dost sa to tam strieda

ivmin
autor
25. jan 2026
@anonym_150c93

@ivmin ja pracujem v NN ale na inom oddelení ano je pravda ze likvidatorky maju vela prace a casto robia aj vikendy… ale zase je tam vela iných benefitov ako HO, dni volna navyse, darceky, fajn kolektiv ale teda necakaj ze počas HO budes mat cas upratovat a podobne to nie a teda viem ze napr na tomto oddelení nedostávajú ani odmeny dost sa to tam strieda

@anonym_150c93 dakujem za odpoved. Bola som na pohovor aj na upisovatel rizika a aj na likvidator. Pytali sa ma, ktoru pracu by som uprednostnila a moja odpoved bola likvidator. Velmi ma tvoja odpoved nepotesila 😀 neviem teda, ci sa mi oplati menit moju stabilnu aktualnu pracu. Ak sa mozem spytat, ty na akom oddeleni pracujes?

bomba36
25. jan 2026

Nepredstavuj si prácu na HO že si popritom budeš variť obedy, riešiť prádlo alebo pôjdeš na tajňáša niekam s dieťaťom. Ako áno, jedna taká sa tu pravidelne chváli, že to tak má, ale to nemôžeš brať ako štandard. Predpokladám, že v PC budeš mať Time Doctor alebo iný trackovací systém ktorý bude sledovať aktivitu. Dieťa zrejme zvládaš riešiť aj počas tejto práce v ktorej si zabehnutá tak si poriadne zváž pre a proti, aby si potom neľutovala.