Stravné lístky
Vedel by mi niekto poradiť? Zamestnávateľ nám strháva 2,20€ za stravu/deň + dostávame obed v závodnej jedálni. Pozerala som, cena lístka je 6,80. Za čo ja vlastne platím? On keď zabezpečí stravu tak dostane tých mojich 6,80€?
Ja chápem. Obed stojí 5,20. Takže keď mne strháva 2,20, dopláca mi 3€? Nesedí mi to teda
A ty teda dostávaš lístky v hodnote 6,80€ a máš obedy zadarmo? Či ako si prišla na takú sumu 6,80?
Nikto nedostane tvojich 6,80
Buď Ti dá lístok, alebo zabezpečí obed
Buď rada za cenu lístka sa niekde ani nenajes
Dobrý deň chcem sa spýtať ohľadom vyplácania stravných lístkov
Ako to funguje z vyplácaním stravných lístkov od roku 2022 je alebo nie je povinný zamestnávateľ vyplatiť stravné lístky mesiac do predu.. všetkých ktorí poznám tak dostávajú stravné lístky najneskôr k 31 .. za daný mesiac len naša firma vypláca lístky napr.. 10.11 za mesiac október ďakujem najlepšie by mi pomohlo ak by ste sto niekto našiel v zákonníku práce aby som sa vedel vyjadriť v práci tak ako sa patrí ďakujem za odpoveď

no on asi plati za ten obed v tej zavodnej jedalni 🙂 ci tam varia zadarmo? bud ti da prispevok na stravovanie co je x% z hodnoty listka a cast si zamestnavatel prispieva alebo zabezpeci stravu (a tym padom hradi tu istu sumu, kedze suroviny a personal asi nebudu zadarmo) a cast si opat doplacas