icon

Súbeh osobnej asistencie a živnosti: Otázky o zdravotných odvodoch

Dnes o 14:33

Mame tu niekoho kto ma zároveň súbeh zivnosti a osobnej asistencie. Mam otázku ohľadom zdravotných odovodov .

barborienka2001
Dnes o 14:39

@anonym_autor ano my tak máme

autor
Dnes o 14:45
@barborienka2001

@anonym_autor ano my tak máme

@barborienka2001 ahoj. Super aspon niekto. Prosím môžeš mi vysvetliť ako je to pri platení odovodov do zdr poi. Platim minimálne odovody ako szčo 131 eur. Za február uz ale išiel len rozdiel 17 eur . Asistenciu mam od februára len preto neviem . Ako sa to berie do úvahy pri daňovom priznaní. Ako szčo mam plati 131 ale platba je 17. Berie sa do úvahy to že za mňa platí štát a platba sa zrata ? Nerada by som mala nedoplatok ako szčo v daňovom budúci rok.

barborienka2001
Dnes o 14:52

Radšej by som sa išla spýtať do zdravotnej poisťovne ..každopádne jeden mesiac sa nič nestane ...akú máš poisťovnu ? Vo VŠZP je pekne vidno aké máš kde platby ..ale malo by to byť tak že keď si platíš jedno zdravotné poistenie druhé už nemusíš ...

autor
Dnes o 14:54
@barborienka2001

Radšej by som sa išla spýtať do zdravotnej poisťovne ..každopádne jeden mesiac sa nič nestane ...akú máš poisťovnu ? Vo VŠZP je pekne vidno aké máš kde platby ..ale malo by to byť tak že keď si platíš jedno zdravotné poistenie druhé už nemusíš ...

@barborienka2001 mam všzp. Áno vidno to tam ze-za mna platil štát a ja ten rozdiel. Len sa bojim či to budu brať ako celok a zrata sa to.

barborienka2001
Dnes o 15:38
@anonym_autor

@barborienka2001 mam všzp. Áno vidno to tam ze-za mna platil štát a ja ten rozdiel. Len sa bojim či to budu brať ako celok a zrata sa to.

@anonym_autor no my sme platili potom ročné zúčtovanie podľa toho aký máš obrat my sme mali osobná asistencia aj živnosť okolo 55-tisíc eur a do zdravotnej sme platili okolo 2000 eur a platili sme si do zdravotky každy mesiac ..všetko záleží od príjmu aký si dosiahla

autor
Dnes o 15:53
@barborienka2001

@anonym_autor no my sme platili potom ročné zúčtovanie podľa toho aký máš obrat my sme mali osobná asistencia aj živnosť okolo 55-tisíc eur a do zdravotnej sme platili okolo 2000 eur a platili sme si do zdravotky každy mesiac ..všetko záleží od príjmu aký si dosiahla

@barborienka2001 chápem. Dobre tak snáď nevyvalim oči budúci rok 😃