Výplata v Bille
Prosím vás, nepracujete niekto v Bille? Alebo nepoznáte niekoho kto tam pracuje?
Chcela by som vedieť, ktorý deň v mesiaci im chodí výplata.
Ja som tam začala pracovať a potrebujem vedieť ktorý deň mi príde výplata. Môžem sa aj tam opýtať kolegov ale som tam len ako brigadnicka takze som tam len pár dni v mesiaci a akosi vždy na to zabudnem.
Ďakujem za odpoved
@pribinak je tam napísané že vždy do 15. dňa v mesiaci, ale ja potrebujem vedieť konkrétny deň
@lentilka640 tým pádom to znamená k 15temu dnu v mesiaci. Btw… to si sa neopytala na pohovore? Alebo sa opýtať kolegov ? Alebo vedúceho?
@lentilka640 no ved to je konkretny den 🙂 znamena to v praxi, ze ak je 15. pracovny den, tak vyplata nabehne (vacsinou) 14. tym, ktori maju ucet v rovnakej banke a 15. v inej banke ak bude 15. napr. nedela, tak dostanete vyplatu uz v piatok 13. kedze 16. v pondelok uz bude neskoro (aj na odvody v socialnej poistovni atd.)
v skratke najneskor 15. musia mat vsetci peniaze na ucte bez ohladu na banku prijemcu
do 15. dna nemusi jej prist presne 15teho. Moze to byt kedykolvek do 15teho podla toho kedy budu robit a posielat vyplaty.
@renab v roku existuje minimalne jeden mesiac kedy dni do vyplatneho terminu padaju tak, ze su tam vikendy a moze byt aj 1-2. sviatky a uz maju na mzdovom na spracovanie menej pracovnych dni, co ich samozrejme ovplyvni - kedze vo vela firmach cakaju na vykaz sluzieb atd. a teda vzdy sa stane (1-x krat do roka), ze aj v nasej firme napr. hoc nam bezne chodi vyplata 11., ze pride az 13. co je oficialny vyplatny termin
takze @jaroe ma pravdu, proste je to do 15. - netreba sa nastavit na 12., ked raz vyplatny termin je 15. a vyplata obdrzana do tohto dna je v sulade so zmluvou 🙂

@lentilka640 však a nemáš to v pracovnej zmluve?