Aká aviváž zabezpečí príjemnú vôňu v byte?
Ahojte poraďte mi naozaj voňavý avivaž ktorý rozvoniava celý byt a hlavne aby nebol s olejom. A za normálnu cenu. Ďakujem. Teraz periem buď s Lenorom alebo Persilom ale príde mi že mám všetko smradľavé 🤦♀️
cocollino s bergamotom
Ak máš pocit, že ti smrdí prádlo, tak to nebude avivážou, ale zatuchnutou práčkou. Riadne ju vyčisti
Ja, som dakedy, používala výlučne lenor, ale neviem, prečo mi začal po rokoch vadiť. Aj, samotná vôňa nemá takú intenzitu, ako v minulosti. Momentálne používam cocolino a intenzitou aj vôňou sa úplne vyrovná lenoru.
ja mám teraz tiež Lenor sicília tú žltu čo reklamujú.Ozaj pekne vonia ked prídem do miestnosti. Oblečenie ked vyberám zo skrini aj niekolko dní alebo aj do druhého prania.Potom oblúbenú mám aj Silan Jungle tá bola výrazná ale zároveň nebolela z nej hlava.Lebo niektoré aviváže sú ozaj silné ak sušíš na sušiaku navolno v byte.Doteraz si pamätám že raz som mala takú parfumelle s čokoládou ale prestali to vyrábať.Neviem aká značka to už bola.Tá bola ozaj top.Ale toto čo ty tvrdíš bude práčkou nie avivážami

Lenor fresh air.