icon

Ako bezpečne používať odstraňovač nálepiek?

tajfa
11. jan 2024

Dobry den, kupila som v obchode HG odstranovac nalepiek. Naozaj to ide s nimi velmi dobre dole len je to velmi silna chemia. Aj ked som mala rukavice tak tie sa vplyvom odstranovaca rozpustili tiez a mala som od toho ruky. Keby to nanasam s nejakou kefkou mam pocit ze aj ta sa rozpusti 😅 nehovoriac o strasnom smrade.. schovala som to preistotu vysoko do skrine aby sa k tomu deti nedostali.. mate nejaky typ ako to bezpecne naniest na nalepky? Mam pocit ze to mozem robit len v nejakej celotelovej kombineze 😂 Vdaka

raffaella
11. jan 2024

@tajfa pouzivam a suhlasim, je to strasne silna chemia, mne je z toho aj zle ked to dycham, hoci vetram 😀
Ja pouzivam tiez s rukavicami, zvyknem naniest na vatovy tampon alebo kus starej handlicky a zotieram tiez bud kusom namocenej latky alebo vatovym tamponom a to potom do sacka, do kosa a co najskor vyhodit. Ten smrad je neskutocny z toho, ale asi to inak nejde.

rebrambora
11. jan 2024

Pozuvam pravidelne a nesuhlasim 😄 bez rukavic, zotieram kuchynskou utierkou. Nic okrem nalepiek sa zatial nerozpustilo.