icon

Ako efektívne odstrániť zápach z domu?

24. feb 2024

Ahojte. 30ročný dom, byvali v ňom mladí ľudia s deťmi, neviem prečo ale je tu zápach, neviem, čo mu ho prirovnať. Dom sme si vymaľovali, kupili sme si gauč, postele, obyvaciu stenu, ostala tu 30rocná kuchyňa a 2 skrine, ktoré som si zrenovovala a dala voňačky a voňajú.. a ja tu stale citim zápach, občas sa nam v dome vyskytne plieseň, ktorú ošetrujeme, tento rok budeme zateplovať, tak snáď tu pomôže, uz som skusila prať prádlo v puelle, chvilku tu vona, ale potom zas nie, mam aromadifuzer s eukalyptom, ale to tu ani necitit, spreje z obchdoov maju tolko chemii, synovia
su alergici, dcera migrenička, takze to tu nechcem davať a striekat, skusala som to do elektriky, to som citila len okolo tej vone ako som presla inak ani nie.. niekedy mam pocit ze sa zblaznim 🤣🤣🤣 vetram denno denne ako blazon co mi to tu smrdi a nedajboze ked varim, čo by ste mi poradili ?

Strana
z2
tamichloe
29. feb 2024

@nominka86 aviváž puelu?

feb13
29. feb 2024

Hniloba moze byt aj pod podlahou. Napr. ak ste vy /predch. majitelia davali plavajucu podlahu na povodne drevene parkety, to drevo casom zhnie.
Na porovnanie: mali sme ceresit aj elektricky odvlhcovac, ceresit vytiahne za mesiac tolko, kolko ten elektricky za jeden den.

pimpilla
29. feb 2024

Pred pár rokmi som riešila byt pre mojho krsneho, v byte bol zvláštny smrad,cely byt sme vymalovali, dezinfikovali, upratali, smrad naďalej pretrvaval aj ked bol menej citeľný ale bol..casom si krstny zistil od susedov že tam zila pani ktorá mala 20 mačiek, proste to tam bolo strasne nasiaknute ..a ani nevieme ci do hlbky stien..uz to tam necitime preslo 5 rokov odvtedy...alebo sme si zvykli? Neviem 🤭😁🤦

enya00
29. feb 2024

@minenkak a preco nie?my tiez chceme, mame tiez starsi dom, 50ka stena z hliny..tak si necham poradit

jakubrianka
29. feb 2024

@viestta ktorý odvlhčovač máš prosím ťa?

viestta
29. feb 2024

@jakubrianka nejaky de Longhi, ale my ho mame us skoro 10 rokov

jakubrianka
29. feb 2024

@viestta a máš aj čističku vzduchu v tom?

viestta
29. feb 2024

@jakubrianka nie, nemam. Vtedy nam take nenapadlo, potrebovali sme rychlo riesit odvlhcovanie

jakubrianka
29. feb 2024

@viestta my máme u rodičov a naozaj je ekektrický omnoho efektívnejší ako nejaký ceresit. Teraz pozerám nejaký aj pre nás.

Strana
z2