Ako efektívne odstrániť zápach z WC?
Ahojte čo odporúčate do wc,alebo ako riešiť zápach?
Wc umyté,vydenzifikovane, vôňa daná a aj tak mi po dni wx smrdí ....nie nejako príšerné ale proste cítim. Som už zúfalá. Skúšala som všelijaké vône do wc,všelijaké prípravky
citis to vyslovene z misy alebo co tam smrdi? lebo vo wckach moze smrdiet kadeco...
Moze smrdiet spod misy, sem tam niekto netrafi, zatecie to tam a potom to smrdi. Odmontovat misu a vycistit aj pod nou. Alebo ak mate na WC aj umyvadlo, moze byt, ze ti pri splachnuti vysava vodu zo sifona. Potom treba dat privzdusnovaci ventil na sifon
A smrdí len WC, alebo celkovo miestnosť?
@anos18 wc len
@madeincssr skúšala...nic
@simca06022011 no len vnútri,z misy smrad vkuse. Umyjem,všetko možné chvíľku vonia. A do rána smrdí
Skúšala si kyselinu silnú, stačí máličko, je to dosť chémia, ale účinkuje na dezinfekciu vody, odstrani čo je v tom vecku vo vodu, v potrubí. Tiež som s tým bojovala, a toto pomohlo. Ale naozaj pri tom používať rukavice. Je to vlastne kys.chlorovodikova, dá sa dostať v niektorých drogériách.
@nurielka to som neskúšala,skúsim. Ďakujem
stači niekedy spláchnuť😉
Prepáč preklep, kyselinu soľnú(nie silnú.🙂)
@nurielka bolo mi jasné 😀
@v1kxi a niekedy nemať pripečene komentáre 😂😀

Je mozne, ze v tom "sifone" WC (dolu pod hladinou, kde nedociahnes pri cisteni) je vodny kamen a v nom sa drzi vselico. Skusala si povyberat vsetku vodu zo "sifonu" a povedzme na celu noc (resp. cely vikend, ked budete mimo domova) naliat kolko vojde octu?