icon

Ako efektívne odstrániť zápach z WC?

25. jún 2024

Ahojte čo odporúčate do wc,alebo ako riešiť zápach?
Wc umyté,vydenzifikovane, vôňa daná a aj tak mi po dni wx smrdí ....nie nejako príšerné ale proste cítim. Som už zúfalá. Skúšala som všelijaké vône do wc,všelijaké prípravky

madeincssr
25. jún 2024

Je mozne, ze v tom "sifone" WC (dolu pod hladinou, kde nedociahnes pri cisteni) je vodny kamen a v nom sa drzi vselico. Skusala si povyberat vsetku vodu zo "sifonu" a povedzme na celu noc (resp. cely vikend, ked budete mimo domova) naliat kolko vojde octu?

simca06022011
25. jún 2024

citis to vyslovene z misy alebo co tam smrdi? lebo vo wckach moze smrdiet kadeco...

viestta
25. jún 2024

Moze smrdiet spod misy, sem tam niekto netrafi, zatecie to tam a potom to smrdi. Odmontovat misu a vycistit aj pod nou. Alebo ak mate na WC aj umyvadlo, moze byt, ze ti pri splachnuti vysava vodu zo sifona. Potom treba dat privzdusnovaci ventil na sifon

anos18
25. jún 2024

A smrdí len WC, alebo celkovo miestnosť?

autor
25. jún 2024

@anos18 wc len

autor
25. jún 2024

@madeincssr skúšala...nic

autor
25. jún 2024

@simca06022011 no len vnútri,z misy smrad vkuse. Umyjem,všetko možné chvíľku vonia. A do rána smrdí

nurielka
25. jún 2024

Skúšala si kyselinu silnú, stačí máličko, je to dosť chémia, ale účinkuje na dezinfekciu vody, odstrani čo je v tom vecku vo vodu, v potrubí. Tiež som s tým bojovala, a toto pomohlo. Ale naozaj pri tom používať rukavice. Je to vlastne kys.chlorovodikova, dá sa dostať v niektorých drogériách.

autor
25. jún 2024

@nurielka to som neskúšala,skúsim. Ďakujem

v1kxi
25. jún 2024

stači niekedy spláchnuť😉

nurielka
26. jún 2024

Prepáč preklep, kyselinu soľnú(nie silnú.🙂)

autor
27. jún 2024

@nurielka bolo mi jasné 😀

autor
27. jún 2024

@v1kxi a niekedy nemať pripečene komentáre 😂😀

luccija
27. jún 2024

A nesmrdi odtok, kanalizacia u nás to občas smrdí.
@nurielka v texte drogérii majú také chemikalie