icon

Ako efektívne umývať okná, ktoré sa nedajú otvoriť?

monciika
29. aug 2024

Ahojte žienky. Máme na balkóne okná, do kopy sú štyri. Stredné sa normálne dajú otvoriť a po bokoch vôbec. Ako by ste umyli takéto okná? Som dosť krpatá 😂 takže veľmi sa nebudem vedieť nakloniť a umyť to. Dosť sú aj široké a dlhé tie bočné na mňa. Ako by ste si poradili? Mňa napadlo ešte to magnetické, čo dáte z vonku aj z vnútra, také trojuholnikove, dúfam že viete čo myslím. Ale nemám to doma, pomohlo by mi to? Ďakujem vám žienky. Pekný dník vám ešte prajem.

Strana
z2
simca06022011
30. aug 2024

@monciika autorka toto ak nie je podnajom by som vyriesila kladivom a okamzit enech to niekto normalne prerobi :DDD inteligent to takto prerobil, kvoli par usetrenym euram

Ale teda tie magneticke umyvace som skusala a podla mna to velmi nefunguje = flaky. ALE ja mam na schodisku take vysoke.. cez dve poschodia okno, ktore nedotiahnem. Mam na to klasika teleskopicku tyc + stierku + nasadu na mop (to zvacsa nepouzivam, riadne mokru handru na to radsej dam hrubu) a tym to umyvam. Rovnao aj na balkonoch (ja mam tie co trcia von z domu) mam sklo na bokoch, cize to tiez z vonku z chodnika cistim. K stierke pouzivam HG na okna, to netrba ani lestit, urobim penu vo vedre, umyjem, zotriem.

casavina
30. aug 2024

Ženy poradíte aj mne? Mám okno vo výške cca 3 metre od zeme...je to chodba, z vonku v pohode umyjem z rebríka ale dnu mám točité schody.. okno je na pevno.. neviem ako to vymyslieť... ďakujem

simca06022011
30. aug 2024

@casavina to co som pisala... ja mam na schodisku a neviem si tam dat rebrik ani nic, resp sa mi nechce, lebo tam keby sa strepem :DDD .. teleskopicka tyc mne tam dotiahne. A umyvam to max raz rocne, kaslat na to.. ktoto vymyslel, nech si to lesti :DD

simca06022011
30. aug 2024

Inak ja som skusala aj roboticky cistic okien, ale to boli ine nervy :DDDD mozno uz doba pokrocila :D

casavina
30. aug 2024

@simca06022011 ja som ešte rozmýšľala že si dám urobiť preklapacie ako boli kedysi hliníkové, lebo toto je o život...

yosi
30. aug 2024

@monciika Moja žena to rieši tak, že na to pošle mňa

eeffka
30. aug 2024

Ked vies stredne otvorit tak otvorim a postavim sa na parapetu a umyjem, si nizko aky strach. A ak nedosiahnes tak niekoho kto ma dlhsie ruky.

Strana
z2