Ako efektívne umývať okná, ktoré sa nedajú otvoriť?
Ahojte žienky. Máme na balkóne okná, do kopy sú štyri. Stredné sa normálne dajú otvoriť a po bokoch vôbec. Ako by ste umyli takéto okná? Som dosť krpatá 😂 takže veľmi sa nebudem vedieť nakloniť a umyť to. Dosť sú aj široké a dlhé tie bočné na mňa. Ako by ste si poradili? Mňa napadlo ešte to magnetické, čo dáte z vonku aj z vnútra, také trojuholnikove, dúfam že viete čo myslím. Ale nemám to doma, pomohlo by mi to? Ďakujem vám žienky. Pekný dník vám ešte prajem.
Ženy poradíte aj mne? Mám okno vo výške cca 3 metre od zeme...je to chodba, z vonku v pohode umyjem z rebríka ale dnu mám točité schody.. okno je na pevno.. neviem ako to vymyslieť... ďakujem
@casavina to co som pisala... ja mam na schodisku a neviem si tam dat rebrik ani nic, resp sa mi nechce, lebo tam keby sa strepem :DDD .. teleskopicka tyc mne tam dotiahne. A umyvam to max raz rocne, kaslat na to.. ktoto vymyslel, nech si to lesti :DD
Inak ja som skusala aj roboticky cistic okien, ale to boli ine nervy :DDDD mozno uz doba pokrocila :D
@simca06022011 ja som ešte rozmýšľala že si dám urobiť preklapacie ako boli kedysi hliníkové, lebo toto je o život...
Ked vies stredne otvorit tak otvorim a postavim sa na parapetu a umyjem, si nizko aky strach. A ak nedosiahnes tak niekoho kto ma dlhsie ruky.

@monciika autorka toto ak nie je podnajom by som vyriesila kladivom a okamzit enech to niekto normalne prerobi :DDD inteligent to takto prerobil, kvoli par usetrenym euram
Ale teda tie magneticke umyvace som skusala a podla mna to velmi nefunguje = flaky. ALE ja mam na schodisku take vysoke.. cez dve poschodia okno, ktore nedotiahnem. Mam na to klasika teleskopicku tyc + stierku + nasadu na mop (to zvacsa nepouzivam, riadne mokru handru na to radsej dam hrubu) a tym to umyvam. Rovnao aj na balkonoch (ja mam tie co trcia von z domu) mam sklo na bokoch, cize to tiez z vonku z chodnika cistim. K stierke pouzivam HG na okna, to netrba ani lestit, urobim penu vo vedre, umyjem, zotriem.