Ako efektívne vyčistiť špáry v kúpeľni?
Ahojte, vy tu vždy tak dobre poradíte. Opravovali mi radiátor v kúpeľni a vyvalila sa z neho mastná čierna voda, ktorá mi zašpinila biele špáry medzi obkladačkami. Neviete poradiť, s čím to najlepšie pôjde vyčistiť? Ďakujem. 😊
@anos18 ahoj, ja som tiez bojovala so sparami, skusala rozne tipy ako soda ocot a podobne, jedine co mi zabralo bol od znacky HG prostriedok “cistic spar” a este aj prejst to potom parnym cisticom, ak nemas skus si od niekoho pozicat, kto ho ma. My odkedy sme ho kupili uz tym cistim vela veci a super🙂 este som vela citala aj o bielom domestose a fixinele na spary, mne to nepomohlo, ale skusit mozes
Fixinela alebo pulirapid a zubna kefka...
Inak v novej kupelke sme po pokladke a sparovani dali pripravok od mapei, ochrana na cementovu sparovacku a ani v sprchaci sa spary nezanasaju, ale v starej kupelni to bol boj 😀 inak v actione a podobnych obchodoch maju aj speci kefku na spary taku tenku, dlhsiu a tvrdsiu s tou to slo paradne
biely domestos
Skúšam CIF, potom mydlovy čistič, potom Well done na mastnotu a leštičku do umývačky, to vraj susede povedali majstri. Tak ešte poskúšam. Kamoška mi povedala,že mi pozícia parný čistič.
A ďakujem za všetky rady 😊
Skúšam CIF, potom mydlovy čistič, potom Well done na mastnotu a leštičku do umývačky, to vraj susede povedali majstri. Tak ešte poskúšam. Kamoška mi povedala,že mi pozícia parný čistič.
@anos18 uz to nevycistis nicim, docasne pomoze fixka na spary, ale vymene sparovky sa asi nevyhnete. A sparovka sa da vymenit celkom lahko, len treba mat na to nastroje. Vyckaj do jari a potom sa do toho mozete pustit

mastné špinavé už asi ničím. dostať kúpiť takú bielu akrylovú fixu na špáry. mohla by pomoct aspon na cas.