Ako efektívne vysušiť trubicu vo vysávači?
ahojte baby, minuly tyzden som cistila vysavac (samozrejme ze nie vysavac, len komponenty..) trubica mi zvnutra nechce vyschnut. co s tym?:( som bezradna
Sušička? Či blbosť?😁😁
a na co si cistila trubicu?? 🤦 to jedine vopchať handru, servitky a palicou prestuchnut cez celu hadicu aby odsala kvapky vody, kedze je dlha a umela toto ti teplom tak lahko neodide
Daj si handru na koniec rúčky z dlhej metly a celú hadicu opakovane "preštuchni".
Alebo nechaj dlhšie zapaty vysavac a potom vymeň vrecko, keď tam bude trochu vlhké.
Myslis ten pruzny vlnovec co sa vola hadica? Staci vybrat vrecko z vysavaca, nastrcit hadicu a nechat par minut bezat.
ja to pruzne nechavam zavesene a vzdy mi to uschne... sem tam pohrkam nech vytecie voda ak ostane v tych zahyboch... :D Ak nefunguje, skusila by som to co viestta pise... ak su tam zvysky vody.. a ak ti to pojde, ja napr neviem zavriet a zapnut vysavac bez vrecka...
a ak je tam len troska vody ani by som to neriesila.. ja bezne prebehnem sem tam aj nejaku vodu pri vysavani a prezijeme to vzdy...
@kacena4 Ked som vysavala detom sopliky potom bolo citit smrad zvnutra tak tiez somacala vo vode horucej s praskom. A zavesila a uschla

Vyfenovat by nepomohlo? 😅