Ako najlepšie utierať prach?
Ako a čím utierate prach? Na sucho alebo na mokro?
Ja som bola dlhe roky naučená na sucho a pride mi to lepšie ako napríklad mužov spôsob - vo vedre voda s čistiacim prostriedkom a do toho močiť handru. Ostávajú potom “bavlnky” alebo proste take ako keby sa tam ten prach prilepil
Tak sa len tak zamýšľam čo používate vy
@anonym_autor vlhkom handrou,vysavam
Na sucho, tou farebnou metličkou.
Vlhčené utierky na upratovanie
Vlhčené utierky
Ja prach najskôr povysávam - neznášam to výrenie a dýchanie toho prachu , potom handra okena. Pronto a podobné nezmysli nepoužívam.
vysávam alebo swiffer - podľa toho či sa mi chce dvíhať veci z poličky alebo nie 😏
@anonym_autor Doplním otázku: Ako často?
swiffer
Vysavam a prach utriem vlhkou handrou....
Ak vysávam tak vysávačom inak swiffer, raz za čas vlhčené utierky alebo sprej
@anonym_autor Swiffer mi zmenil zivot
Keď "utriete" nasucho,potom ten prach stále víri,čiže aký to má zmysel?
@anonym_autor utierala som mokrou handrou a potom na sucho, ale teraz sa mi nechce, tak iba vlhcene utierky.
Ten Swiffer ako často meníte? Alebo ako dlho vám vydrží
Ten Swiffer ako často meníte? Alebo ako dlho vám vydrží
@zuzidr jednoznacne swifer.
Aj na zem,s tou dlhou ruckou,ked nechcem vysavat...ale len suchy.
Mokry nemam rada,smrdi mi to.
Ako casto..to uvidis..ked uz ti z toho budu viset chumaciky,alebo to aj zacne padat,to uz je total vytazeny.
Treba dat novy
Napr.ten na rucke je cisty,len raz trosku cosi utrete.
Tie dva vedla su uz dost spinave,ale som ich nevyhodila..behnem s nimi este pod skrinky v jedalni-tam sa vysavacom nedostanem.
@anonym_autor ja to robim jak tvoj muz, v nadobe mam vodu s bielym octom a tym utieram. Na sucho to nechcem lebo to zbytocne viri ten prach...citala som ze je super potom prejst olivovym olejom aby sa ten prach tak neusadzal. Vyskusala som to zatial len raz na jednej skrinke a od vtedy som nemala potrebu ju utriet 😅 ale k utieraniu vsetkych skriniek takto som sa este nedostala...
Vraj romanticka zena,miesto utretia prachu,nakresli srdiecko.Pisali na internete... 😎
@anonym_autor vlhkú švédsku handričku, alebo mokré servítky a potom kvôli vôní Pronto, Alex
Na sucho som nikdy neutierala
Oranzova alebo fialova hadricka od viledy, staci iba navlhcit vodou.
Používam vlhkú švédsku handričku. Na sucho neutieram, to je len vírenie prachu.
podla toho aky povrch - drevo utriem na sucho, potom nastriekam pronto na drevo a dolestim jemnou handrickou. Mramor zase nastriekam cistic na mramor a dolestim, umele povrchy utieram vlhcenymi utierkami, nitky mi nikde nezostavaju. Gauc a kresla vysajem Dysonom.
@anonym_179324 ked ho vidim a mam na to cas, lebo vidim ho skor ako mam cas
@anonym_autor vezmem opratu handru a namocim,vyzmykam.len nech je morka ale nezanechava mokru policu, poskladam m 4 casti,utriem vodorovnu plochu,prelozim a na ďalšiu plochu pouzijem cistu stranu,ak treba doutriet,prelozim a zniva čistou utriem,ked mam pouzite vsetky stvrtiny handry z oboch stran,handru preperiem pod čistou vodou,periem dovtedy,kym nemam na handre zmolky a voda nejde čistá a bez mydla,pokracujem v utierani,alebo mam 4-5 handier, utriem vsetko,hodim do práčky a operiem so sanytolok a oblecenim
Suchou handričkou to len rozviris,v tom kybli je to humus,takto alebo vhlcenyninsa prach skutocne z domacnosti odstranuje,ale mne sa nechce míňať eura na vlhcene handricky
@anonym_autor ,,prachovka s masážou /nožička+návlek/, v KiK, Kaufland za cca 1.50,
nasucho nikdy. Bud povysavam so specialnym nadstavcom - kefou alebo utieram specialnou hubkou na mokro - nezanechava tie kusky prachu o ktorych hovoris… je to taky material ako zmykaci mop, ktory ked uschne, stvrdne 🙂 neviem ci vies co myslim. Nedam na tu hubku dopustit ako som ju objavila, maju na alze aj v dm
@anonym_autor bud vysavam s nadstavcom. Ak na mokro raz za cas tiez dovedra voda prejdem mokrou potom suchou. Ale itieram handriu aj na sucho so svedskou handrou..

Vlhcene utierky