icon

Ako naučiť muža správne prať odevy?

meluzina29
22. apr 2025

Žienky, ako vysvetliť mužovi ako sa peru veci 🙈🙈 Ide totiž o to, že dnes ráno celý natešený mi vraví, že dal prať oblečenie. Tak reku pozerám, že ale aj z košov na prádlo bolo treba vybrať ďalšie veci, keď už tak..😆 Co samozrejme zabudol. No a teda dal prať na 30°C a polhodinovy program. Tak som sa mu snažila vysvetliť, že keď dávame prať veci, ktoré sú spotené a smrdia (jeho pyžamá), tak prosto treba dat dlhší čas a vyššiu teplotu. A že jemu tie iné programy nie sú sympatické 😂

zic
22. apr 2025

1. Napis mu manual, co sa ako perie...
2. K "nie je mu sympaticke"... vysvetli mu, ako by sa mu pacilo, keby s jeho karboskou rezala nieco nespravnym kotucom... alebo do benzinoveho auta dala diesel... lebo ti je sympatickejsi 🙂

sweet20
22. apr 2025

@meluzina29 mojmu ocovi - dochodca . Som vytlacila taky manual..

sweet20
22. apr 2025

To co je za odpoved, ze nesympaticke 😀😀

zooeynka
22. apr 2025

Ukazka toho ze prat nechce, urobi to naschval ako debil a caka ze ho navzdy odbremenis od narocnej ulohy prat v automatickej pracke. To uz je na tebe ako sa k tomu postavis

meluzina29
autor
22. apr 2025

@sweet20 asi tak 🤦‍♀️🤦‍♀️😃

meluzina29
autor
22. apr 2025

@zic ja si myslím, že to je takto nauceny od jeho mamy. Ona všetko dávala iba na jeden program a maximálne na 30°C a žiadna avivaz, nič. Podotýkam, že majú tretiu pracku za 5 rokov a stále nejaké problémy s tým.
Ja sa snažím o pracku starať, lebo máme tvrdú vodu a tiež sa snažím, aby bolo naše prádlo vyprane, čisté a voňavé 🙈 preto ma to extrémne vie vytočiť, keď môj drahý dá biele, farebne, čierne spolu na tento ultra krátky cyklus a ešte sa urazí na mňa 🤦‍♀️😂

glorikarebeka
22. apr 2025

@meluzina29 no by som mu poďakovala, a takú pomoc a povedala, nech neperie

meluzina29
autor
22. apr 2025

@glorikarebeka ved ja som sa mu to snažila vysvetliť a urazil sa...

sante81
22. apr 2025

@meluzina29 nechcem rýpať, ale koľko rokov má muž? Pretože môj 15r syn vie dať oprať bez problémov a aj zapnúť program, ovláda to od 12 rokov

meluzina29
autor
22. apr 2025

@sante81 35 rokov 🙂 a už dlhší čas s tým bojujem, aby sa naučil dávať aj iné programy a nič.

sante81
22. apr 2025
januska12323
22. apr 2025

Tak nebude prať ale robiť iné činnosti.

meluzina29
autor
22. apr 2025

@januska12323 tak ja som ho nikdy nežiadala o to, aby pral. Viem prečo 😃😃

luccija
22. apr 2025

@meluzina29 na 30 prať je zbytočne to dávam len svetrík na prepratie nie pyžamo atď ..tak ho prebehni a daj prať ty🙂

meluzina29
autor
22. apr 2025

@luccija áno, to aj ja tak. Keď mám zo 2-3 veci, ktoré som mala len raz na sebe a narýchlo to chcem vyprať. Len on si myslí, že to všetko sa tak perie 🙈

pinkgirl
22. apr 2025

@meluzina29 nenechaj sa znechutiť jeho prístupom. Trvaj na svojich pracích postupoch - je to vaša domácnosť, aj pravidlá pri praní. Normálne mu spíš akú bielizeň na ktorom programe má dať prať. Vysvetli mu, že to, že jeho mamička celý život takto perie, nemusí byť správne😉.

eliska13
22. apr 2025

Prať na 30 je plytvanie vodou🤪to môže ručne v umývadle preprat v studenej vode.

marianarem
22. apr 2025

@sante81 U nas spusta pracku uplne sam moj 5rocny 🙂 Tuto autorkin asi zamrzol niekde v obdobi vzdoru 🙂