icon

Ako odstrániť leštenku Alex z dlažby?

18. nov 2025

Ahojte moja mamina umývala vyše mesiaca dlažbu s lestenkou Alex ktorá je určená na laminát a vyzerá to strašne 🫣 skúšala som to vytrhnúť cifom s hubkou ale stále mi príde že je tam toho ešte väčšina teraz je ta dlažba cela flakata, viete mi poradiť čo s tým?

erikpu
18. nov 2025

@anonym_autor fúha, tak to by som nepovedala, že to tak zničí. Možno by som skúsila ešte octovou vodou to poumývať

autor
18. nov 2025

😓

biba_18
18. nov 2025

máme voľačo vidieť na tej fotke? btw, postupne to zmyješ, netreba to hrotiť, že hneď a zaraz aby to tam nebolo ...

autor
18. nov 2025
@biba_18

máme voľačo vidieť na tej fotke? btw, postupne to zmyješ, netreba to hrotiť, že hneď a zaraz aby to tam nebolo ...

@biba_18 áno pri sparach sú fľaky, tak zatiaľ skúšam umývať octom snáď to pôjde dolu

viestta
18. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 áno pri sparach sú fľaky, tak zatiaľ skúšam umývať octom snáď to pôjde dolu

@anonym_autor potrebujes to odmastit, nie neutralizovat octom. Kasli na to, casom sa to zmyje, ked to budes umyvat saponatom na podlahy

domiklik
18. nov 2025

@anonym_autor nanohubky

nika_val
18. nov 2025

Ja by som skúsila saponát na riad (Jar) to vie pekne odmastniť a nepoužívala by som klasický mop ale najskôr takú tvrdú kefu. A pekne na kolená a poctivo drhnut kúsok po kúsku

saxana000
18. nov 2025

Vzala by som to parnym cisticom. rozpusti mastnotu a stiahne ten naneseny bordel.alebo postupne nejakym saponatom to vymyt..

margotka17
18. nov 2025

@anonym_autor ja by som roztopila v teplej vode tabletky aspoň 2 kusy do umývačky riadu a umyla viac krát za sebou. Aspoň každý druhý deň.

anonym_5b6887
20. nov 2025
@margotka17

@anonym_autor ja by som roztopila v teplej vode tabletky aspoň 2 kusy do umývačky riadu a umyla viac krát za sebou. Aspoň každý druhý deň.

@margotka17 a skusit to tymto roztokom a bielou hubkou z DM, ma jemne obrusnu funkciu

margotka17
20. nov 2025
@anonym_5b6887

@margotka17 a skusit to tymto roztokom a bielou hubkou z DM, ma jemne obrusnu funkciu

@anonym_5b6887 nemám skúsenosti s bielou hubkou z DM. Fakt je taká dobrá? Aspoň budem vedieť do budúcna, ďakujem za tip 👍.