Ako odstrániť škvrny z trička?
Dobrý večer, vrátila som sa po týždni domov a v takomto stave som našla tričko a mačka sedela na ňom . Vôbec neviem čo by to mohlo byť neviem to identifikovať, výhľadom na to že tričko som mala polzene na susicke ani raz som ho nemala na sebe ,kúpila som ho a oprala a keď som prišla domov našla som ho v takomto stave tak som ho znova oprala. Vôbec neviem čo to môže byť ako to odstrániť. Nemá niekto rady a typy? Na internrte som našla kadejaké typy a rady ale bojím sa že tričko znicim nakoľko je nové a bolo drahé je mi ho strašné ľúto vyhodiť . Ďakujem vopred za každú radu . 🙏

nechceš ho zničiť ale podľa mňa už zničené je 😏
Toto už len do koša
Myslim si, ze sa musis s tymto trickom rozlucit a kupit si nove, lebo toto tricko uz nevyperies. To je velmi poskodene a macka ho mala ocividne namiesto zachoda
Už je poriadne zničené, viac sa už asi ani nedá, takže ti nič iné nezostáva len kúpiť nové a toto nechať mačke :D
Mňa by zaujímalo skôr, či si tú mačku nechala samú týždeň zavretú doma.
@jessi288 myslím si, že na toto tričko už niet rady, ani pomoci, ale mačke to zjavne vadiť nebude, kľudne jej ho nechaj.
Mňa by zaujímalo skôr, či si tú mačku nechala samú týždeň zavretú doma.
@ika02 asi nechala. Macka ked nema vycisteny zachod pojde robit potrebu inde do spinaveho zachodu nepojde. A asi si vybrala toro ciste oprate tricko podla jeho znecistenia

Podľa mňa ho mačka používala ako záchod. To už nevyperes. Nechaj ho mačke ako záchod. 🤷🏻♀️