icon

Ako odstrániť škvrny z trička?

jessi288
9. dec 2025

Dobrý večer, vrátila som sa po týždni domov a v takomto stave som našla tričko a mačka sedela na ňom . Vôbec neviem čo by to mohlo byť neviem to identifikovať, výhľadom na to že tričko som mala polzene na susicke ani raz som ho nemala na sebe ,kúpila som ho a oprala a keď som prišla domov našla som ho v takomto stave tak som ho znova oprala. Vôbec neviem čo to môže byť ako to odstrániť. Nemá niekto rady a typy? Na internrte som našla kadejaké typy a rady ale bojím sa že tričko znicim nakoľko je nové a bolo drahé je mi ho strašné ľúto vyhodiť . Ďakujem vopred za každú radu . 🙏

Ako odstrániť škvrny z trička?Ako odstrániť škvrny z trička?Ako odstrániť škvrny z trička?
doriiis
9. dec 2025

Podľa mňa ho mačka používala ako záchod. To už nevyperes. Nechaj ho mačke ako záchod. 🤷🏻‍♀️

biba_18
9. dec 2025

nechceš ho zničiť ale podľa mňa už zničené je 😏

parvinka0001
10. dec 2025

Toto už len do koša

pupavocka101
10. dec 2025

Myslim si, ze sa musis s tymto trickom rozlucit a kupit si nove, lebo toto tricko uz nevyperies. To je velmi poskodene a macka ho mala ocividne namiesto zachoda

alianko9
10. dec 2025

Už je poriadne zničené, viac sa už asi ani nedá, takže ti nič iné nezostáva len kúpiť nové a toto nechať mačke :D

ika02
10. dec 2025

Mňa by zaujímalo skôr, či si tú mačku nechala samú týždeň zavretú doma.

margotka17
10. dec 2025

@jessi288 myslím si, že na toto tričko už niet rady, ani pomoci, ale mačke to zjavne vadiť nebude, kľudne jej ho nechaj.

slavomira236
10. dec 2025
@ika02

Mňa by zaujímalo skôr, či si tú mačku nechala samú týždeň zavretú doma.

@ika02 asi nechala. Macka ked nema vycisteny zachod pojde robit potrebu inde do spinaveho zachodu nepojde. A asi si vybrala toro ciste oprate tricko podla jeho znecistenia