icon

Ako odstrániť žlté fľaky od antiperspirantu na tričku?

1. sep 2025

Ako odstrániť žlté fľaky v podpazuší na tričku neviem od čoho asi antiperspirant. Fľaky sú iba z vnútornej strany.

lilinka76
1. sep 2025

@anonym_autor navlhčiť pod pazuchami, namazať jadrovým mydlom, riadne vyšúchať v rukách, prípadne nechať odmočiť a potom vyprať v perkarbonáte a bežnom pracom prášku.

denkabemommy
1. sep 2025

@anonym_autor oxi power z dmky. Lyžičku prášku trošku vody a šupnúť to na tričko na cca 60min a potom vyprať

fem
1. sep 2025

Žlté fľaky máš špeciálny sprej napríklad hg cistic

amonet
1. sep 2025

obycajny odstranivac skvrn z dmky nastriekat nechat posobit a oprat

autor
1. sep 2025

Skúšala som aj namočiť drhnúť, žlcové mydlo aj odšťavovač škvŕn aj vanish z DM a nič

anonym_0743bf
1. sep 2025
@anonym_autor

Skúšala som aj namočiť drhnúť, žlcové mydlo aj odšťavovač škvŕn aj vanish z DM a nič

@anonym_autor akej farby? Ja na biele používam savo

fem
1. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jasne že nie, potrebuješ na to žlté fľaky špeciálny cistic , vid vyššie , daj si do googlu hg žlté fľaky

fem
1. sep 2025

Je to super nielen na žlté fľaky vankúše , ale aj žlté fľaky a pot od antiperspirantov, super je to na športové veci po cvičení , aj keď tam nie sú extra fľaky ale ten pot, už tu bola téma, mali niečo aj v dm od nemeckej značky , ale asi už nedržia, ale je to dr. Beckmann , ale ja používam hg , skoda , že som to neskoro objavila , veľa prace šetrí

autor
1. sep 2025
@anonym_0743bf

@anonym_autor akej farby? Ja na biele používam savo

@anonym_0743bf modro biele

hsjdudhdbd
14. sep 2025

@anonym_autor pekarbonat sodny